reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
no a my jeszcze w domciu,ubrałam Zosie i położylam ja w kojcu zeby sie pobawiła chwilke jeszcze a ja poszłam na balkon po dzinsy i wracam a Zosieńka spi na siedząco z palcem w buzi:szok::szok::szok:

:baffled:
niech sie wyspi,pojdziemy po obiedzie:cool2:

Dzień dobry wszystkim :happy2:

SOFIBLUE się pokazała :cool2:

u mnie deszczowo ,ale mi narazie nie przeszkadza bo i tak w domku siedzimy

a dzieciaki dziś narazie bez temperatury :tak:
właśnie próbują usnąć ale jakoś im to nie wychodzi
kuba bawi się w łóżeczku samochodem :sorry2:

:-)
a ja byłam z moją szaaranczą w aqua parku:cool2: maly na początku zaskoczony a pozniej zaczął chłeptac wode i juz mniej fajnie się zrobiło--jakoś tą godzinę się wytrzymalo... hehe zjezdzalam z natasią ze zjezdzalni i krzyczalam jak dziecko a na koniec nura dalam choć bardzo tego nie chcialam:sorry2:
teraz włosieta juz umyte i pomalutku szykuję się na spotkanko z mężem---jakoś mieszane uczucia mam- niby fajnie ale jakoś nie wierze- znowu będzie troche fajnie a pozniej mu się odwidzi-- no ale raz kozuie śmierć:tak:
natka - ale smiesznie zosia usnęła:-)
i skoro tak wszystkie się relaksują to nim rodzinka wróci kawusię sobie jeszcze zapodam:tak:

HANA z takim nastawieniem to daleko nie zajdziesz
bądź optymistką :tak::tak::tak:
nie wiem czy lepiej sie miło zaskoczyć czy rozczarować :confused::sorry2:

ja osobiście mam złe doświadczenia i same rozczarowania ale mam nadzieje że u Ciebie będzie inaczej

powodzenia

wiesz basiu - sama sobie właśnie tak myśle---ze skoro przez ponad poł roku się miotal- raz tak raz nie kocha- i w koncu teraz kiedy w zasadzie spakowalam rzeczy i ise wyniosłam - to powinien odetchnąć i dać spokój- a skoro tak nie robi to mowie sobie ze rzeczywiście moze coś przemyslał........ CHCE WIERZYĆ!!! ale potrzeba mi czasu... troszkę się denerwuje---ok 16 ma dzwonić a nie gadalam z nim od tygodnia...tylko smsy i maile:sorry2:

reklama
a to normalne u mnie tez były przeważnie sms -y
bo to tak jest że łatwiej napisać niż powiedzieć facetom
zawsze przed wysłaniem można poprawić zmodyfikować skasować
a co powiedziane to nie cofniesz

miejmy nadzieję że to co pisze w nich to z serca a nie z wyrachowania
bo np. to on nie będzie miał gdzie mieszkać bo rodzice wyrazili swoje zdanie na ten temat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry