reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cze "samotniaczki":-)
bocianowa witaj:tak:
Ty czechow też bo nie mialyśmy jeszcze okazji:tak:
niunia super widoki - a powiedz mi długo tam jestes? i jak długo będziecie---czasami tez mnie kusi spakować dzieciaczki i za granicę wyjechać:sorry2:
cześc tafojka-- nie wiem czemu ale sniłaś mi się z blizniakami i tato ostatnio--- chyba jakieś fajne spotkanko było:-D
natka - co tam u ciebie?
u mnie potomek śpi...ja do obiadku przyszykowalam...frencza u nozek maznęłam....

aaaa basia - przykro mi ze humorek u Ciebie nienajlepszy:-( mam nadzieje ze dzis juz lepiej---wiesz--- ja ciągle tez praktycznie sama z moimi dzieciaczkami ale mamnadzieje ze przyszly rok będzie lepszy--- mam tu na myśli matiego, ze bedzie juz rozumniejszy...
pozniej wpadnę
papa

czesc dziewczynki
czechow jak mile ze wrocilas:)
fajnie ze sobie odpoczelas:)

basiu twoj maz to chyba potrzebuje takiej anuczki jak maz hany.
my juz po leniuchowaniu na dworze,c hwila przerwy wdomu

Czechow witamy ponownie! :-)

Niunia,ja też czekam na namiary. :cool2: A widoki cudniaste!!! :tak: :tak: :tak:

Dobra mykam,postaram się zaglądnąć wieczorkiem,bo pewnie nie będę mogła zasnąć z wrażenia,hahaha. :-p :-D :zawstydzona/y:

reklama
Ja jestem,tez ide sobie kawe zrobic ale mrozona bo sie rozplyne zachwile:baffled:.HANA jestem tutaj 4 lata i raczej nigdzie nie bede wracac bo za duzo mam do stracenia,do polski tylko latam czysto turystycznie:cool2:,zeby odpoczac od starego:dry:.Ja wlasnie tak zrobilam,spakowalam walizke i w ciemno polecialam:tak:takze jak sie nad tym zastanawiasz to zycze powodzonka;-).Co do widokow to naprawde jeszcze czegos tak pieknego nie widzalam.A i witam bocianowa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry