reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc olka, ja tez jestem.
czuje sie wykonczona i padnieta.
od rana bylam z małą na spacerze bo marudzi mi w huju juju-chyba kolejny ząbek będzie lada dzień, od 13 bawilam sie z nią(czytaj; nosiłam) a teraz padla i spi na macie do zabawy:baffled:
ale pewnie za chwilke znow sie obudzi przez ten skwar który jest na dworze.
nie do wytrzymania.
chyba nikt mnie nie namowi juz na drugie dziecko:confused::tak::-D

reklama
o dotarla:-Dnatus nie martw sie moj gugus tez od rana na spacerze byl bo marudny,ale przynajmniej rachunki pozaplacalam:tak:potem w domu niby spiacy,ale spac nie:no:no i wkoncu chyba sam nie wiedzial kiedy usnął w spacerowce na dworze:-)jak tam po weekendzie:confused:ty cos duzo ostatnio o tym drugim dziecku mowisz:dry:czy tam sie czasami cos nie narobilo:confused::cool2:;-)

niunia wypluj te słowa i nigdy wiecej ich nie wypowiadaj:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::-D

mam nadziej ze nic sie nie narobilo samo:no:
a tak serio to z niecierpliwoscią czekam na @.. mial być 25:dry::baffled::szok::szok::szok:
i jeszcze go nie ma:-(:-(:-(:szok::szok::szok:

brzuch mnie pobolewa wiec bedzie. w sumie ten brzuszek to juz mnie boli od paru dni.
jak bylam z Zonią w ciąży to też mnie bolał w ten czas kiedy mial byc okres:szok:

reklama
o czesc natka:))

natka jak nie masz @ to moze pogladaj dokladnie ten wozeczek o ktorym ostatnio pisalas:))

moja nie amrudzi bo pol dnia zkolega sie na dworze bawila.
ale pameitam jka byla mala, oj te noszenie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry