Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cześć dziewczynki witam się tymczasem sączę kawusię bo coś głowizna od wczoraj mi zapodaje a dziś śmigam jeszcze po południu na imprezkę więc musze się na nozki postawić pozdrawiam
niespodzianka !!
to ja, wciąż na chodzie, wciąż z brzuchem uparlam sie rodzic w terminie i zaciskam kolana, chociaz teoretycznie moglabym juz urodzic tydzien temu. Fąfel jest wielki jak na mnie
moje samopoczucie zalezy od dnia... wiecie jak to jest, raz lepiej raz gorzej. generalnie jest tak, ze za dnia jest fajnie, a noca sie mecze.... noca Fąfel szaleje. co ja sie z nim bede miala, jak sie juz urodzi chcialas babo to masz juz sie nie moge doczekac
czy ktos mnie szybko wtajemniczy, czy dzialo sie cos o czym koniecznie musze wiedziec? bo nie nadrobie expresem 50 stron postow.
niunia jak synek? basia a co sie stalo, ze chirurg potrzebny? natka jak M? dobrze jest? mamo kiedy przeprowadzka?
nie to, ze innych pomijam, bo nie pomijam... ale na raz wszystkiego nie daje rady ogarnać.
ja juz po opalanku
wrocilam z mala na obaidek, sama chciala isc do domu)
czechow nie martw sie,u nas od malego oli tak ma ze wszystko czego niestrawi alduje w pampersie.
lekarka powiedziala ze to normalne i taki ma organizm.
dori ja jestem na chwilke
tafojka milego opalanka)
hana udanej imprezki, oj jak ja bgym sie przeszla na impreze...
natka, dobrze, ze nie nazwalas mnie tirowką z ta ciezarowka to w sumie nie jest tak zle, bo ja mala jestem 157 cm i 58 kg (stan obecny), wiec to raczej taki maly bus
olka, jak ja ci zazdroszcze tego opalanka. ja sie od roku nie opalalam. ciezko sie ucieka przed sloncem jak jest taka pogoda