reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga a kurtki? Przecież one drogie są?

I powiem Ci, że u Ciebie jakoś tanio jest :confused:, u mnie każda z rzeczy, które wymieniłaś sporo droższa.
2 latek i smoczek :confused:.

reklama
przeciez ty masz jedno dziecko....
to moje słowa,niewiem czemu tak wyszly...

a dlaczego tam napisałaś ze od kiedy mieszkasz zdziecmi u rodziców koszty wzrosły?

nie wiem o co chodzi :confused::-D

trochę mi się nudzi. Pozjadałam batoniki, napycham się pepsi i gram w mahjonga :P jestem mistrzyni mahjonga. Mój czas to 2:37... Ale głupoty pisze, kogo to interesuje ;-):-D

Krystian ostatnio dostał książeczkę z tej serri
ALADYN książka + CD nr 11 (411464768) - Aukcje internetowe Allegro

i normalnie szał, dziś słuchaliśmy tego 4 razy :baffled:, ale mamusia nie musi się produkować - 4 razy mniej :-D:-D:-D.

Mamy tę serię z bajkami co czyta Magda Umer i Wojciech Mann i muszę powiedzieć, że w tej serri bajek Dissneya zdecydowanie lepsza interpretacja, podział na role, muzyka itp.
Przypomina bajki grajki, tyle, że Krystian jakoś nie może się przekonać do bajek grajek :baffled:.

reklama
A u nas już 3 tydzień jest " zepsuty" telewizor. Krystian jeszcze wspomina, ale coraz lepiej jest.
Ja się wkurzyłam, że jak się skończyło przedszkole to on ciągle o bajki jęczał w TV, najchętniej by tylko telewizję oglądał, niczym się nie pobawił, ile na dworzu to zabawa a w domu tylko TV. Do tego jakiś taki niespokojny się robił.
To się zepsuł TV :-), u koleżanki jak byliśmy, też ma "zepsuty" TV. bo jej mały to już zupełny nałogowiec był.

No i teraz dziecko się bawi w domu bardzo ładnie :-), odkrył, że ma całe mieszkanie zabawek :sorry2:. Maluje farbkami, kredkami, kredą itp. Czytamy.
A jak chce odpocząć to słucha bajek albo piosenek.
Normalnie nie to samo dziecko, zdecydowanie poprawa na plus.

Choć przyznam we mnie też jest coś takiego, szczególnie jak rano jestem nie do życia, że bym włączyła i miała spokój.
Ale dzielnie się trzymam, żeby nie popełnić tego nierozważnego kroku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry