czechow
Fanka BB :)
Krystian ostatnio dostał książeczkę z tej serri
ALADYN książka + CD nr 11 (411464768) - Aukcje internetowe Allegro
i normalnie szał, dziś słuchaliśmy tego 4 razy, ale mamusia nie musi się produkować - 4 razy mniej
.
Mamy tę serię z bajkami co czyta Magda Umer i Wojciech Mann i muszę powiedzieć, że w tej serri bajek Dissneya zdecydowanie lepsza interpretacja, podział na role, muzyka itp.
Przypomina bajki grajki, tyle, że Krystian jakoś nie może się przekonać do bajek grajek.
Jagódko - mam 3 takie książecczki - tygryska i przygody, z bajek o samochodzikach ale nie pamiętam nazwy i króla lwa - mała przez baaaardzo długi czas miała fazę na słuchanie o tygrysku (cała droga z wawy do kraka) i czytania o samochodzikach - skończyło się tym że w pewnym momencie obie rzeczy "zaginęły" - wiem, okropna jestem ale obie historyjki śniły mi się po nocy. Ale rzeczywiście są absolutnie fantastyczne.
natka na Kurnik - GRY Online - darmowe szachy, brydż, literaki itp. jest ta gra to sobie zobacz, uważaj wciąga![]()
Uwielbiam majonga - mam darmową grę z różnymi trudnościami - jest boska. I rzeczywiście wciąga jak narkotyk.
A tak w oógle to dzień doberek!
Co do mojej koleżanki - naprawdę tyle ją wyszło (doliczyła jeszcze wakacje 2x w roku), kino, teatr, zajęcia dodatkowe itp) - wiem że to sporo ale mam ogromną nadzieję że uda się jej to wywalczyć - albo chociaż część tej kasy. Chociaż po Waszych historiach to wątpię.
Może być też dodatkowy problem- facet zwolnił się z pracy i zarabia na giełdzie - nie wiem jak podejdzie do tego sędzia.
, ale mamusia nie musi się produkować - 4 razy mniej 

;-);-);-);-)