reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Czesc kobietki:-)

BASIU i jak tam?
ja tez po badaniach usg ale wyniki beda dopiero za 10 dni:baffled:.
Dziewczyny slyszalyscie o aferze u kwietniowek2008:confused:nasza cisowianka to byl pikus:szok:poczytajcie sobie od strony1318 chyba.Ide cos zjesc:-p

Hej

Czechow zamówiłam książeczki od 1 do 10, Krystian dostał 11, podejrzewam, że wystarczy nam na dłuuuugo :-). Ale fakt Aladyn powoli robi się niestrawny, cieszę, że znalazłam tego gościa na allegro i że te książeczki ma po 8zł (bo cena na książeczce jest 16,90zł - za tyle to bym mu 10ciu nie kupiła).

A co u nas ogólnie ok.

Mąż mi dziś zrobił lwią przysługę :baffled:, poprosiłam go, żeby mnie obudził jak będzie wychodził do pracy, to wstanę przed Krystianem i pomyję okna, śpię sobie i nagle dzwoni moja komórka i nie zamierza przestać, nie zdążyłam dobiec zaczął dzwonić stacjonarny: odzywa się mąż: zapomniałem Cię obudzić :baffled:.
Godzina 6.00 więc przypomniał sobie zanim doszedł do pociągu, tylko w ten sposób obudził nie tylko mnie, a nie dokładnie o to mi chodziło :dry:.

Nic myłam okna przy Krystianie, zeszło nam się do 10.00 (po drodze milion innych spraw było dzięki temu, że K. niewyspany i marudny).

Potem wyszliśmy, ale się nie przygotowaliśmy za dobrze i za chwilkę wróciliśmy do domku i po 12 padłam a dziecko ze mną i śpi do tej pory :-).

Niech odeśpi tę poranną pobudkę.

Ja mam dziś luzik z obiadem, ostatnio próbuję oczyścić zamrażarkę, bo od 3 lat nie była rozmrażana i już wyje o to :sorry2:.

Mam manię nie podpisywania rzeczy, które wkładam do zamrażarki, bo przecież poznam, a potem różnie bywa :zawstydzona/y::sorry2:.

A więc wyjmuję po kolei do rozmrożenia wieczorem a rano sprawdzam co z tego zrobić na obiad. I dziś trafiłam na pieczoną szyneczkę w sosie :-), kiedyś zrobiłam większą ilość i zamroziłam. Ugotuję do tego kaszy gryczanej, suróweczkę, ogóreczka i będzie obiadek palce lizać :rofl2:.

Jakby K. marudził to mam dla niego jeszcze jedno udko kurczaka z wczoraj, bo on takie mięso w sosie je jak ma humor :baffled:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry