• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć dziołchy. My po obiedzie, Fiodorek do nas wrócił tylko na jeden dzień, bo jutro wyjeżdża na obóz, ale bardzo się cieszymy, że już jest :tak:

Zaraz wszystkie dzieci i tato pójdą na spacer, pograć w piłkę a mamusia zostanie sobie w domku i będzie miała czas dla siebie (każdy w tajemniczony już wie co to oznacza :laugh2::laugh2::laugh2:)

czas dla siebie
uwielbiam to określenie nałogu :-D:-D:-D

reklama
U nas niedziela jak zawsze mija leniwie:-),byla dzis u mnie kumpela i dala mi mase ciuszkow ktore byly na nia za male,a na mnie leza idealnie.
A ze spacerkiem to jeszcze nie wiem,bo to wszystko zalezy od tatusia czy przyjedzie,za 10 min bedzie wiadomo czy sie zjawi.

Ollka to i tak nie jest źle, znajomej synek jak spał w dzień to chodził spać o północy :baffled:. Ogólnie w miarę Ci spi Oliwka z tego co czytam.

Tafojka a Ty napisz coś więcej o swoich szkrabach, ostatnio nas coś zaniedbujesz informacjami o nich :sorry2:, jak tam zaczynają mówić w naszym języku? Czytałam, że Oliwier duży męczyzna odpieluchowany, nie zazdrości Amelce, że pieluchowa :confused:. No i jak tam Fiodor reaguje na młodsze "rodzeństwo" :confused:.

Mi Karol zaczol przesypiac cala noc gdy mial 2 lub 3 miesiadze(nie pamietam juz dokladnie),cieszylam sie jak dziecko z tego bo to nocne wstawanie bylo dla mnie koszmarem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry