majus26
KAROLEK Moj Skarb
Moze Krystianek mysli sobie ''ze szkoda zycia na sen'':-)Hmm. Majus ciekawe po kim Krystian ma skłonności do nie spania ;-)![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze Krystianek mysli sobie ''ze szkoda zycia na sen'':-)Hmm. Majus ciekawe po kim Krystian ma skłonności do nie spania ;-)![]()

Masz racje nic na sile,nie chce to nie jego sprawamajus aj wiemze karolek na tej calej sytuacji najbarziej cierpi,a le nie zmusisz tego czlowieka do bycia ojcem...
u mnie jest tak samo, i ja juz ztym nie walcze bo wiemze to bez sensu...
.
a druga za 20 zł. Sobie kupiłam spodnie do kolan kremowe za 50 zł (przecena z 99
) i jakies takie dziwne bolerko (tylko na ramiona a kończy sie pod pachą 
), które kosztowało więcej jak dwie Tomka koszulki 

. Jedno z dwóch zostało zakupione. Strasznie lubię firmę CARRY, mają fajne ciuchy i tanie, a teraz bardzo dużo jest na promocji.
;-)
Patrzac na ich zachowanie to za grosz,ale nawet nie wiedza co traca.Majus a co do sumeinai to oni go napewno nie maja![]()
![]()

.
.
.
.Ollka zakupy się udały, 3 godziny łaziłam po sklepach. Kupiłam dwie fajne koszulki dla Tomka- bardzo tanio, jedna za 11 zła druga za 20 zł. Sobie kupiłam spodnie do kolan kremowe za 50 zł (przecena z 99
) i jakies takie dziwne bolerko (tylko na ramiona a kończy sie pod pachą
), które kosztowało więcej jak dwie Tomka koszulki
OLiwierowi koparę, bo straszną zajafkę ma na takie pojazdy, uwielbia tez duże ciężarówy i tiry, żadna mu nie umknie :-)
Aha jeszcze sobie kupiłam koszulkę bez ramion zieloną (z przeceny). Generalnie dziewczyny poszłam po buty i spodnie. Jedno z dwóch zostało zakupione. Strasznie lubię firmę CARRY, mają fajne ciuchy i tanie, a teraz bardzo dużo jest na promocji.
J@god@ Fiodor jeśli chodzi o brata i siostrę (sam tak maluchy określa) to jest fajnie, wiadomo, że trudno mówić tu o jakichkolwiek glębszych uczuciach, ale jest tak, że Oliwier jest fascynowy Fiodorem, Amelka też go bardzo obserwuje. Myślę, że wszystko też się zmieni jak dzieciaki zaczną mówić, bo Fiodor też nie może się tego doczekać. I z tego wynika, ze nie mówią, ale myślę, że za niedługo zaczną.
Jeśli chodzi o pieluchowanie to Oliwier załapał a Amelia jeszcze nie. Postanowiliśmy, że zajmiemy się jednym a potem drugim, bo jednak gdy jestem z nimi sama sprawia mi trudność, ale już nocnik czeka na Amelie, bo mamy dwa;-)
Poszli. Wyszykowani, spakowani, wybyli z domu, pozmywałam tylko po obiedzie i z łóżka się już nie ruszam![]()
![]()