reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam wieczorkiem,wczoraj internet mi zastrajkowal,strony sie tak wolno ladowaly ze myslalam ze szlag mnie trafi,a ze do cierpliwych nie naleze to sie wkurzylam i poszlam spac.
Karol juz jest prawie zdrowy,a raczej dochodzi do siebie,troche go ten wirus oslabil.Jutro idziemy do kontroli,ale mysle ze bedzie juz dobrze.

ja uciekam

udało mi się wysłać do rossmana tylko jeden katalog :baffled:
jutro chyba nagram i zaniosę po południu :nerd:
tylko u nas są tacy niekumaci ludzie pewnie nie będą mieli pojęcia o promocji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ostatnio jak była ulotka od 01.08 to do nas przywieźli rzeczy 05.08 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i to nie wszystko

Witam wieczorkiem,wczoraj internet mi zastrajkowal,strony sie tak wolno ladowaly ze myslalam ze szlag mnie trafi,a ze do cierpliwych nie naleze to sie wkurzylam i poszlam spac.
Karol juz jest prawie zdrowy,a raczej dochodzi do siebie,troche go ten wirus oslabil.Jutro idziemy do kontroli,ale mysle ze bedzie juz dobrze.
czesc Majus:)
dobrze ze z Karolkiem lepiej.

Tafojka,to mykaj do wyrka - jutro już będzie po bólu. :tak:

Majuś,cześć wieczorkiem. :-) Super,że Karolek tym razem lepiej zniósł tego wirusa. :tak: Mówiłam,że tak będzie? Pamiętaj,że agutka ma zawsze rację. :-p :laugh2: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry