reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja też już mam opis,odkąd tylko pojawiłam się na gg. :-p

Ja tu cierpię,a Ty się ze mnie nabijasz. :baffled: :baffled: :baffled:
:-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p

jak aj bym sie mogla nabijac z tak powazneij sprawy...
Ja pierdziu,koniecznie musisz się przeprowadzić! :-p :-D Ola,a może zaczniesz podskakiwać ze śmiechu i na Ciebie spadnie jakiś pan? :-p Ale rób to w łazience... Wtedy jest szansa,że spadnie jakiś nagi - świeżo sprysznicowany,hahahahaha! :-D :-p :-D :-D :-D
jedyne wyjscie tow yprowadzka...
umnie sa 3 pietra a aj mieszkam na 3.. a znizej zero fajnych facetow:-(:-(:-(

Ja pierdziu,koniecznie musisz się przeprowadzić! :-p :-D Ola,a może zaczniesz podskakiwać ze śmiechu i na Ciebie spadnie jakiś pan? :-p Ale rób to w łazience... Wtedy jest szansa,że spadnie jakiś nagi - świeżo sprysznicowany,hahahahaha! :-D :-p :-D :-D :-D
ojjjjjjjjjjj:-(u mnie nawet z tym smiechem nic nie wyjdzie:-(:-(:-(
bo ja na samej gorze mieszkam
no chyba,ze jakis kosmita lub ktos z samolotu wypadnie:sorry2::laugh2::tak::-D;-)

O ludzie,to faktycznie mało ciekawie z tymi piętrami... Ja to nie mam gdzie spadać,bo sama mieszkam na dole... No,a u góry rodzina,więc wiecie... :-p ;-)
Chyba się rozglądnę za jakimś kanalarzem,coby był blisko mojego poziomu zamieszkania,hahaha. :-p :-D

Justynko,spróbuj się tylko nie odzywać! Lanie dostaniesz! Swoim własnym pejczem! :-p :laugh2: :laugh2: :-p

Ja też już mam opis,odkąd tylko pojawiłam się na gg. :-p

Ja tu cierpię,a Ty się ze mnie nabijasz. :baffled: :baffled: :baffled:
:-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p

wiecie, że ja nie wiem kto pode mną mieszka :szok:
a nade mną rudy, nie w moim typie :-p

A dwa piętra niżej kobitka w mocno zaawansowanej ciąży

obawiam się, że jakbym jej tak spadła na głowę to byśmy jeszcze jeden
poród z wrażenia mieli tej nocy :-p:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry