reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
To ja juz na prawde mowie dobranoc
kurcze zaczelam mamie nk pokazywac znajomych
z podstawowk i liceum jak sie pozmieniali
i troche zeszlo

ps.jakby ci Agutka mozesz liczyc ode mnie tez na %
Phantas jejku a co ty tak pozno
zapraszamy rano

udało się !!!!!
skończyłam nadrabiać :-D

Dzień dobry

Jak sie spało?? Mnie bardzo dobrze. O 6 wstałam wyspana i uśmiechnięta.
Moje dziecię jest grzeczne jak aniołek bo wczoraj rano za kare schowałam jej słodycze, a wieczorkiem gdy nie chciała posprzątać klocków z podłogi, powiedziałam (kilka razy) że jeśli tego nie zrobi, to wszystko co jest na podłodze idzie do śmieci ;-) I tak też zrobiłam (tzn wrzuciłam tylko do wora) ale efekt jest, dziś od rana była grzeczna :tak: Zobaczymy jak będzie gdy wrócę z pracy ;-)

Naczytałam się dzisiaj :rofl2: nadrobiłam, i powiem Wam że szurnięte jesteście. Cały czas siedziałam z uśmiechem na ustach. dobrze, że większość osób tu pracujących zaczyna od 9 więc nikt nie pytał "co się tak cieszysz do monitora"

A teraz z tego co pamiętam:

Nie ma wytłumaczenia na mycie okien - trza to zrobić i już :tak::-) DO ROBOTY!! blok ocieplają tak z półtora miesiąca, więc nie ma wymówek

Jak cyfry w totka będą trafione, to oddam 2% ;-) i jakiś weekendzik dla "samotnych" przysponsoruję :tak:

Spadanie - ja tam mogę sobie spadać - na parterze mieszkam :-)

Dori już urodziła??

Dzieci szybko rosną?? Ano rosną - a my przy nich widzimy jak ten czas zapier.... bo nam w metryczkach też przybywa. Chociaż ja twierdzę że jestem jak dobre wino - czym starsza tym lepsza :-) a co!! :-)

Ach - wczoraj odebrałam liścik polecony - już myślałam że jakieś sądowe pisemko a tam info że przyjęli mnie na studia :-) Wiem, wiem - trochę późno zważywszy na mój wiek, ale lepiej późno niż wcale :-) Poza tym gdy kończyłam szkołę to do matury w ogóle nie podchodziłam i po 8 latach od skończenia stwierdziłam że może by tak ją zrobić. No i w styczniu zdałam. Straszne tak zacząć się uczyć po 8 latach przerwy :crazy: ale dałam radę i idę dalej :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry