reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Phantasku,a jaką specjalizację będziesz wybierała później? :-)
Co do mleczka,to Zuzia je w każdej postaci wypijała,a teraz się coś odmieniło. :sorry2: No nic,zobaczymy,może to jest krok do wyeliminowania butli. :-) :tak: ;-)

Oleńko,dla mnie to też koszmar - nie wyobrażam sobie tego - leżenia na patologii. :no: Dlatego cieszę się,że mnie od razu położyli na porodówkę,a później zawieźli na oddział noworodkowy. :-D ;-)

Ja narazie uciekam. Później powrócę. ;-) Mam nadzieję,że z lepszymi wieściami. :tak: :-)

reklama
agutka my czekamy anlepsze wiesci...
a cod o melak to ja sie nei wypowaidam, Oliwia nei pije odkad skonczyla 5 miesiecy...
teraz czasem sie anpije samkowego i to na tyle i jogurty to jej wciskam.
a cod osera to nie lubi,a le to am po mnie, jatez nie lubie zółtego

basiu dobrze ze pomoc wrocila.
ja tak tu z wami siedze i w miedzy czasie dwa okna umylam, ide wieszac firanki i za chwile znow wroce...
a walsnie zaczyna kropic deszcz...

I Wy tu znowu o tym myciu okien :wściekła/y::laugh2::laugh2::laugh2:

Basia.J zdróweczka dla dzieciaków, dobrze, że córcia już wróciła!

Gratuluję wyczynu :tak:

A u nas Oliwier ma kare i siedzi na łóżku, bo nie chce iść spać, tzn ma kare za to, że krzyczał i Amelie obudził, na szczęście zasnęła...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny:-)
Basiu zdroweczka dla maluchow:-).
W dzisiejszych czasach tak dlugo dac sie meczyc kobiecie,ale co tam lekarz da zastrzyk i ma spokoj.Mam nadzieje ze w koncu lekarze podejma jakas konkretna decyzje.No i moze Bruno bedzie juz dzis na swiecie.
Ja uciekam polozyc spac Karola,jak nie bedzie sie upieral to za chwile powruce:-).A i bylismy dzis na kontroli u lekarza,i juz jest po wirusie,tylko nie wiem po co ta kontrola lekarz na niego popatrzal i powiedzial je jest zdrowy:baffled:,wiedzial to bez badania.Ale kazal przyjsc to poszlismy,jak bym nie poszla to pozniej bym jeszcze miala do siebie samej pretensje jak by bylo cos nie tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry