reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Olina śpi już od 20.15. Ja już byłam się solarzyć:tak: teraz lampka czerwonego winka przed spaniem ;-) a co - na trawienie dobra ;-)
prasowanie - oj czeka na mnie, ale jakoś nie mam ochoty. siedzę i się lenię :-) jeszcze troszkę poczeka - przecież nie ucieknie :-)

tafojka - fajnie masz, że już przyjechał :-) Ja dziś siedzę sama i chyba doła zaczynam łapać:-(

reklama
Dobry wieczór. :-)

A gdzie ta nasza agutka...

O,jak mi milutko! :tak: :tak: :tak: :-)
Nie miałam,jak wejść na neta,bo Zuzia zasnęła dopiero o 21:40,gdyż w dzień spała do 15:15. :-) Ale już jestem. :-)

Ciekawe czy Dori urodziła...

Jeszcze nie,ale już jest postęp! :-) Ma skurcze,ale nieregularne,no i rozwarcie zrobiło się na jeden palec! :-) To już dobry znak! :tak: :tak: :tak: Teraz dostała relanium i ma iść spać. :-p ;-) Ale się cieszę,że coś się ruszyło! :-) :tak:
Aaa,no i kazała Was pozdrowić,o! :-)

Zosia spi,mleka nie wypila jeszcze..

A Zuzia już wypiła mleko. :-p Ale z kubeczka. :-D Chyba te butle serio odłożę na bok... No nic,zobaczymy,jak będzie przez 2 najbliższe noce. ;-)

No wlasnie gdzie ta Agutka:confused:opis z gg zniknął to moze Bruno juz jest na swiecie;-):confused:

Hehe,pewnie GG miało jakieś zawieszki. :-p Jemu nie zawsze warto jest ufać. :-p ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry