reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczór Wszystkim, widzę tu nowe twarze :-)Niestety długo mnie nie było na topiku.............. i oto tego skutki, jestem nie w temacie ;-):-D:-D:-D. W kazdym razie "stara" ;-) gwardia mnie zna. Pewnie na jesien będę się pojawiac wczesnije. Pozdroawienia dla rodziców i maluchów. No i czekamy co tam nam bocian przyniesie ;-):tak::tak:

Natka upijemy się przed czasem :-D:-D:-D:-D i dowiemy się o nowym człowieczku najpóźniej. :-p

Natka, muszę uciekac, własnie moj "Wampirek" ;-) mnie woła. Dobranoc. Kolorowych snów. :-)

reklama
Tak się rozmowa fajnie wczoraj rozwinęła a ja głupia poszłam spać.

Ponadrabiam troszkę ;-)

Ooo,a ja bym się napiła jeszcze Malibu własnej roboty... Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:

malibu własnej roboty? Przepis poproszę :-)

Dobrze,że tam mrugnęłaś okiem. :-p :laugh2:
Niunia,a sex też tylko po ślubie? :-p :-p :-p

nie dość że nie pijąca to jeszcze wstrzemięźliwa - a ile traci :-D

Ale tak poważnie,to trzeba na jutro coś kupić - nie ma innej opcji! :-) :-) :-) Tzn. ja myślę,że serio oni już jutro będą PO... :sorry2:

mi jeszcze winko z wczoraj zostało :tak:

Malibu to akurat lubie:tak:

Gdzie po slubie ja zawsze myslalam ze nie wyjde za maz,to musialam korzystac:-Dale dla meza to bylam dziewica no bo jak to:laugh2::laugh2::laugh2:i tez nie pozwolilam przed slubem a co,jak kocha to poczeka:-p:rofl2::rofl2::rofl2:i nie poczekal:crazy:

bo nie kochał - a jak nie kochał to nie ma co żałować ;-) widać nie był Ciebie wart :-) nie doceniał co miał :-)

Aaaaaaaaaaahahahahahaha! Się dziewica odezwała. :laugh2: :laugh2: :laugh2: O bo się zsiuram! :laugh2: :-D :laugh2: :-p
A mąż to Ci się jakiś niecierpliwiec trafił. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :laugh2: :-D :laugh2: :-p :laugh2: Trzeba było sobie zakleić,to by się nie DOPCHAŁ. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

zaszyć chyba :-D:-D:-D

Probowalam zaklejac i takie tam ale nie poszlo bo on za bystry jest:-D:-D:-Dno i wkoncu uleglam:rofl2:

mięczak - dobry bajer miał :-) - trzeba było szyć :-)

Normalnie na tym forum same dziewice...
Ja czekam na tego jedynego:)

zapraszam do odwiedzenia mnie w pracy :-) tu pracuje jakieś 300 albo i więcej chłopa, będziecie miały w czym wybierać. Zdrowi, silni ;-)...... wygłodniali też :-D

Tylko,w jakiej kwestii dziewicą? :confused: :confused: :confused: :laugh2: :-p :laugh2:

hahaha - albo z której strony ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry