reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hejka ja poleciałam do lekarza, teraz panowie wymieniają rury od kaloryferów, jest straszny hałas a ja nie skończyłam obiadku... a robię dzisiaj fileciki z kurczaka z pieczarkami w środku, ziemniaczki i sałatka grecka czyli ogórek, pomidory, cebula, ser feta i sos z oliwy, bazylii i pieprzu :P siedzę już w tej kuchni 2 godziny i jeszcze nie skończyłam... ja to chyba kocham tego swego chłopa :P

pozdrawiam cieplutko!

Tafojka fajny suwaczek,no i gratuluje rodzaju suwaczka i dalej wszystkiego naj...:-D
A juz zbiera sie spac,wiec przyszlamzgasic swiatelko:tak:;-)
dziewczyny gdzie wy sie podziewacie,ja zawalona robota wiec nie ma mnie tak czasto,a Was??

dzien dobry.
ja tylko na chwilke, zaraz uciekam an zakupy i do sadu zobaczyc co tamn ciekawego przyszlo.
wiem ze wkoncu doszly papiery o obnizke aliemntow, ale sedzina nie rozpocznie sprawy poki szanowny tatus nie zaplaci za nia.
wiec zobaczymy kiedy to bedzie...

milego dnia kobietki.
pewnie sie jeszcze dzis odezwe..

Witajcie dziewczyny.Wiecie czego sie dowiedzialam otoz mojemu mezowi przedwczoraj urodzil sie drugi syn.On nie potrafi zatroszczyc sie o jedno dziecko a juz ma drugie,jacy ci faceci sa nieodpowiedzialni poprostu brak mi slow.I bardzo szybko mu to poszlo nie jestesmy razem od stycznia 07,a juz drugie malenstwo jest na swiecie.A niby nas tak kochal i mial kochac do konca zycia,obiecanki cacanki.Wiecie mam tylko nadzieje ze bedzie dobrym ojcem chociaz dla tego drugiego dziecka bo tak samojak moj Karolek tak i to malenstwo nie jest niczemu winne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry