Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
Ach,jak cudnie było się do Niej poprzytulać!!!

Ciekawe,czy coś do niej dotarło. 
Nie oddawaj,tylko sprzedaj.

,a po 12 Karol dalej zasnol chyba mi rosnie maly meteopata bo przy deszczowej pogodzie jest nie do zycia.
No to super ze u Dori wszystko wpozadkuCześc Laseczki! :-)
Dori napisała mi wczoraj smska,że Bruno spadł na wadze narazie 260g,więc Ją pocieszyłam,że od dziś już będzie tylko przybierał. :-) No,a ona dostała niesamowity zastrzyk energii. ;-)
A dziś dostałam to:
"Wieści od Fąfelka. Robił dzisiaj kompu kompu w wanience. Wali w pampersiaki regularnie,uwielbia mleczny bufecik mamsi i zaczął przybierać na wadze. Za to mamusia zgubiła gdzieś 9kg. Brzuszek miękki i duży,ale to kwesita czasu."
Strasznie się cieszę,że u nich wszystko układa się tak super!:-)
Zuzia spała dziś ze mną w łóżku,no i bez problemu zasnęła i przespała całą noc.Ach,jak cudnie było się do Niej poprzytulać!!!
![]()
![]()
![]()
Rano rozkręciłam łóżeczko,no i teraz od 12 znowu śpi na moim wyrku. ;-) Mam nadzieję,że tak chętnie też będzie spała w swoim nowym - dorosłym łóżku.![]()
Oleńko,dobrze,że jej powiedziałaś do słuchu,bo przecież ile można jej pozwalać na takie zachowanie?Ciekawe,czy coś do niej dotarło.
A z łóżeczkiem,to masz świętą rację.Nie oddawaj,tylko sprzedaj.
![]()
![]()
![]()