reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
agutka dobra jestes:rofl2:

ja to szczerze mowiac zaczelam byc z moim M dzien po TYM, czyli najpierw bylo bzykanko a potem zaczelismy byc para:sorry2:
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... zeby sie nie wydało:dry:

I kto tu jest dobry? Hahahahaha! :-D :laugh2: :-D My to chociaż zaczęliśmy być ze sobą,nie to co Wy,hahahahaha. :laugh2: :laugh2: :laugh2: 2,5roku czekania,o masakra,nie wiem,jak ja to wytrzymałam! :szok: :szok: :szok:
G. półtora,ale ciiiiiiiicho. :-p

O matko,On mnie zabije,jak kiedyś dopadnie się do BB. :sorry2: :laugh2: :-p :laugh2:

agutka dobra jestes:rofl2:

ja to szczerze mowiac zaczelam byc z moim M dzien po TYM, czyli najpierw bylo bzykanko a potem zaczelismy byc para:sorry2:
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... zeby sie nie wydało:dry:

U mnie tez najpierw bylo bzzzzzykanko:zawstydzona/y:ale co tam fajowo bylo:laugh2::rofl2::-p

I kto tu jest dobry? Hahahahaha! :-D :laugh2: :-D My to chociaż zaczęliśmy być ze sobą,nie to co Wy,hahahahaha. :laugh2: :laugh2: :laugh2: 2,5roku czekania,o masakra,nie wiem,jak ja to wytrzymałam! :szok: :szok: :szok:
G. półtora,ale ciiiiiiiicho. :-p

O matko,On mnie zabije,jak kiedyś dopadnie się do BB. :sorry2: :laugh2: :-p :laugh2:

ja czekam do ślubu :-p

No niunia masz fotki. to łazienkaURL=http://img65.imageshack.us/my.php?image=dsc00011wd7.jpg]
dsc00011wd7.th.jpg
[/url]</p>A to kuchnia...Pokój dzieci:

..</p>To oczywiście stołowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry