reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej

prywatne przedszkola w okolicy potrafią kosztować i więcej :baffled:

np. prywatny żłobek w mojej okolicy - 1360zł, to przedszkole prywatne do którego chodził kosztowało 750zł bez dodatkowych zajęć, a od września 1050zł +dodatkowe zajęcia.

My za państwowe przedszkole będziemy płacić trochę ponad 300zł, w tym miesiącu zapłaciliśmy niecałe 350zł, ale w tym było ubezpieczenie na rok.
A warunki o niebo lepsze niż w tym prywatnym co chodził :nerd:.

No to rodzice muszą ładną kase zarabiac żeby wysłac dziecko do takiego przedszkola czy żłobka...

reklama
Fajnie ze jeszcze jestescie:-)

Paszprt .......,ale mial mine bo zanim przyjechal znalazlam paszport,w skarpetkach byl:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:.
A co do rozmowy to dluuuuuuuuuuuuugo sie tlumaczyl,ale jakos mu nie uwierzylam:no::no::no:,dalam mu do zrozumienia ze musi bardzo intensywnie walczyc o rodzine jezeli chce ja jeszcze miec:sorry2:a no i na temat szanownej mamusi tez mu powiedzialam,a co on zrobi z ta wiedza....zobaczymy:sorry2:.

No a wogule to dzieki dziewczyny za wczorajsza rozmowe:tak::tak::tak:

Witam i uciekam. Wpadłam tylko na chwilkę. Byliśmy na zakupach, lubię mieć wypchaną lodówkę ;-)

Jak zwykle odezwę się rano.
Zła wiadomość: dzieciaki mają coraz większy katar :-( a my musimy jechać w piątek 500 km do dziadków (na widzenie eksa z dziećmi) i na kontrolę do poradni kardiologicznej o czym Wam już wspominałam. Mam nadzieję, że poprawi się maluchom do jutra...:sorry2:

Teraz się zorientowałam, że pisze z konta tato ;)

tu tafojka oczywiście ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry