reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No dobra,to,jak Wy się żegnacie,to ja się witam. :-p :-D

Wczoraj nie dałam rady do Was zajrzeć,bo wróciłam z Zuzią do domku o 20 - byliśmy we Trójkę na Winobraniu,gdzie Malutka wzbogaciła się o kolejne auto i o balona z helem,z którym teraz szaleje po domu. :laugh2: :-p
Później wrócili moi Dziadkowie z wczasów,no i Zuzik poszła spać dopiero o 22:30. :sorry2: I co z tego,jak wstała już o 6:30. :sorry2: Kosmos. :baffled: :-p :laugh2:

Idę na kawunię i po śniadanko dla Zuzi. ;-) A później chciałabym z wyskoczyć do miasta kupić coś sobie. :-) Zuzia zostanie z moją Mamą. :tak: ;-)

Miłego dzionka! :-)

Oliwcia chodziła do żłobka i uważam że to na dobre jej tylko wyszło.

majuś - pamiętam jak ja poszłam do pracy. Jezzuuu, jak ja tam odpoczywałam :-), strasznie to brzmi, ale taka prawda :-)

Jakbym siebie słyszała - jak poszłam do pracy to normalnie czułam się jak na wakacjach.... Trochę byłam dzika bo 1,5 roku z małą i musiałam się przyzwyczaić do ludzi dorosłych którzy wypowiadają zdania a nie gu gu ga ga itp ale było fjanie

aha przypomnialo mi sie co mialam napisac apropo ceny przedszkola, to do czechow... masakra 900 złotych:baffled::confused::szok: tyle kasy za przedszkole. szok :szok:
Hej

prywatne przedszkola w okolicy potrafią kosztować i więcej :baffled:

np. prywatny żłobek w mojej okolicy - 1360zł, to przedszkole prywatne do którego chodził kosztowało 750zł bez dodatkowych zajęć, a od września 1050zł +dodatkowe zajęcia.

Jagoda ma całkowitą rację - jak patrzyłam na inne przedszkola (oczywiście prywatne bo publiczne by jej nie przyjęły) to były i dużo droższe. Np. 1500 podstawy + zajęcia dodatkowe (przedszkole żyrafa) - 1200 + zajęcia dodatkowe (przedszkole piotruś pan) - niestety taka jest rzeczywistość w wawie (jeśli chodzi o przedszkola prywatne)

No faktycznie dobrze ze w klozecie nie schowal:laugh2::laugh2::laugh2:normalnie nie moglam z tego,ale sie ciesze ze juz go mam:tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry