reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Jakbym siebie słyszała - jak poszłam do pracy to normalnie czułam się jak na wakacjach.... Trochę byłam dzika bo 1,5 roku z małą i musiałam się przyzwyczaić do ludzi dorosłych którzy wypowiadają zdania a nie gu gu ga ga itp ale było fjanie
Ja po ponad 2 latach w domu tez juz marze o pracy...

Ollka pytalas czy jestem pewna ze chce zostawiac malego na caly dzien - niestety nie mam wyjscia...
Jedno szczescie ze 3 razy w tyg mama bedzie w domu juz po 11, a 2 razy po 14 wiec wtedy malego przejmie dziadek :)...
No a finansowo musze w koncu odciazyc rodzicow :-/...

No a tak po za tym to dzien dobry!!
nocka u nas to znowu koszmar :(... Maly budzil sie 2 razy z takimi krzykami ze krew w zylach mrozily... Az kuzynka pietro wyzej pisala co malemu bo ja obudzil o 3... Niezle muial krzyczec :-/... No ale po obudzeniu byly same bobki z pieluszce - czyli zatwardzenie :-/...

Dzisiaj nurolog... Mam cala liste rzeczy ktore musze powiedziec lekarce o malym! No szok poprostu :-/...

Teraz Dasko pije kaszke z butli, i jest zapatrzony w nowego misia ;)... jaki on uroczy :D... Wlasnie go caluje w nosek :-)

reklama
DZIEŃ DOBRY

Fajnie ze jeszcze jestescie:-)

Paszprt .......,ale mial mine bo zanim przyjechal znalazlam paszport,w skarpetkach byl:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:.
A co do rozmowy to dluuuuuuuuuuuuugo sie tlumaczyl,ale jakos mu nie uwierzylam:no::no::no:,dalam mu do zrozumienia ze musi bardzo intensywnie walczyc o rodzine jezeli chce ja jeszcze miec:sorry2:a no i na temat szanownej mamusi tez mu powiedzialam,a co on zrobi z ta wiedza....zobaczymy:sorry2:.

No a wogule to dzieki dziewczyny za wczorajsza rozmowe:tak::tak::tak:

ale musiał przeczuwać co się święci jeśli wogóle przyszło mu do głowy go schować :sorry2:
a skoro widzi że jest xle to czemu nic z tym nie robi ?
faceci :dry:

reklama
My znikamy sniadankowac i szykoac sie do wyjazdu...

3majcie kciuki zeby neurolog była zadowolona ;-)
Olewam zasilek pielegnacyjny, byle by wyszlo na to ze lekarka zadowolona a dziecko zdrowe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry