reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

niunia - mam nadzieję że przejrzy na oczy i to szybko, bo możemy dużo wytrzymać, ale jeśli "czara się przepełni" to choćby stawał na rzęsach a nic już nie wskóra (tak było u mnie)

wiesz najchetniej to bym poszla od niego za sam ten paszport,ale mamy dziecko i to glownie dla niego walcze zeby mial rodzine i ojca....ale ja moge se walczyc jak on nic nie zrobi to trudno bede dla syna i matka i ojcem....

reklama
Sama byłam w lekkim szoku - wczoraj mi powiedział że tańczyli całą płytę Pana Tik taka (ja mam odruchy wymiotne już jak to słyszę - przez ostatnie 6 miesięcy codziennie tego słuchałyśmy), bawił się w berka, malował, rysował. kleił, czytał książeczki itp.

Jedyny zarzut to nie chciało mu się wyjść z nią na dłuższy spacer - ale zostało mu to w "zawiasach" bo mała jeszcze wczoraj była pociągająca z nosa więc okej.

P.S. wczoraj się tak zmęczył zabawą w domek (duplo) że zasnął na fotelu jak się obudził to mała spała na dywanie:-D

Czechow widzisz dal sobie swietnie rade, dobrze, taki czxas i malej i jemu dobrze zrobi.

a tak wogole to dzien dddobry
ale maialm nadrabiania...

BASIU A MYSLALAS ZEBY DZIECIA PODAC COS AN WZMOCNIENIE OGRANIZMU??
Niunia mam nadzieje ze twoj maz przytomnieje i zacznie byc tak jak chcesz, powodzenia:))

Tafojka ciekawe czy twoj ex sie zjawi an widzeniuz dziecmi...

Cara powodzenia u lekarza, mama nadzieje ze bedzie ok.

Słowo widzenie źle mi się kojarzy - normalnie jak w więzieniu....jakieś skrzywienie mam...

Jak mają katar i będzie podła pogoda to nawet nie mam mowy by chodziły po dworzu - może macie jakieś palce nie pod chmurą??

Dzisiaj uwaga, uwaga robię placki po węgiersku pierwszy raz w życiu, tzn placki ziemniaczane już robiłam, ale ten gulasz to mój debiut ;-)
Lecę wyznieść śmieci, bo brygada zasnęła :tak:

Uwielbiam placek po węgierku - mniam do tego jeszcze sałatka i trochę śmietany.... Nie wiem jak ty będziesz robić ale ja w gulaszu albo rezygnuje w ogóle z mięcha i robię tylko z warzywami albo daję kiełbasę - moja ferajna (i ja) nie przepadamy za takim ciężkim mięsem jak to dają w gulaszu.... Ale żeś mi apetyt zrobiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry