Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem cie Olka,tez nie lubie ogladac bylego.Ale podejrzewam ze mnie bardziej wyprowadza z rownowagi jego kolejne klamstwa.czesc Majus
ja jakos nei mam ochoty na alkohol...
mam nadzieje ze w czwartek po sprawie bede maial co oblewac...
jejku, jak aj nie mam ochoty wogole tam isc i go ogladac...
Poczekaj moze dorzuce do Lublina wypatruj butelki;-),a tak powaznie z checia bym ci postawila piwko.ja na takie realne mam ochotę Majus![]()
Wiesz zawsze mozna sprobowac moze sie przestraszy zeznan pod przysiega.A jak bedzie dalej klamal to go znokautujesz pytaniami i sie zdziwi facet.Ja tez bede miala kilka pytan przygotowanych,ale cos czuje ze nie beda mi potrzebne.Do dzis nie dostalam nawet jego odpowiedzi na moj wniosek,i watpie ze ja dostane.oj, ja jestem ciekawa czy ta przysiega cos da...
powiem ci szczerze ze mam w planach zadac mu kilka pytan i udowodnic ze klamie, on nawet nei wie ile kasy mi zalega...
wiesz jezeli chodzi o ograniczenie praw to mojego ex jakos prawa do dziecka nei interesowaly... nie pojawil sie, wsyztko odbylo sie w spokoju, zaocznie i trwalo jakies 15 minutWiesz zawsze mozna sprobowac moze sie przestraszy zeznan pod przysiega.A jak bedzie dalej klamal to go znokautujesz pytaniami i sie zdziwi facet.Ja tez bede miala kilka pytan przygotowanych,ale cos czuje ze nie beda mi potrzebne.Do dzis nie dostalam nawet jego odpowiedzi na moj wniosek,i watpie ze ja dostane.