reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej Oluś! :-)

Hahaha,Zuzi też nigdy nie interesują lalki i inne dziewczęce zabawki. :sorry2: Na Winobraniu chcieliśmy Jej kupić takiego szczekającego pieska,który skacze i robi fikołki,ale Mała zrobiła taki wrzask,że w końcu udało Jej się Nas przekonać i dostała auto,które zresztą też robi fikołki. :-p :laugh2:

A humorek dopisuje i to jeszcze jak!!! :-D :-D :-D

reklama
Witam popoludniem:-).
Karol dzis zaliczyl upadek az sie przerazilam,ma glupi nawyk krecenia sie w kulko i tak dlugo sie krecil az upadl prosto na szafkie,doslownie centymetr i pozbylby sie oka:szok:,teraz ma sliwke pod okiem.Moze teraz da sobie spokoj z kreceniem po takim zderzeniu.

Witam
Mam na imie Asia i mam 23 lata. jak widac na suwaczku jestem w 8 miesiacu ciazy i mam przyjemnosc dolaczyc do Waszego grona.jestem sama w tej ciazy bo niestety z ojcem dziecka nie mozemy sie dogadac, a dokladnie laczy nas jedynie wspolna nienawisc do siebie.innym slowem zaliczylismy wpadke:sorry2:w 3 miesiacu ciazy zostawilam go bo klocilismy sie tak ze trafilam z zagrozona ciaza w koncu do szpitala....pozniej w lipcu dalam mu ostatnia szanse ale ja zmarnowal tak wiec jestem sama teraz. ojciec dziecka na szczescie nie jest moim mezem.choc barzdo tego chcial, poniewaz jest z Afryki chcial dostac polskie dokumenty:wściekła/y:teraz juestem na etapie wyprowadzki do mamy .straszy ze ukradnie mi dziecko i wywiezie.(ktore sie przeciez jeszcze nie urodzilo)a pozniej nie odzywa sie mieisac i tak w kolko.facet niepowazny kompletnie. duzo mozna jeszcze o tym pisac ale tak na wstepie to tyle.

ja tu zagladam bo siedze zmlaa w domku, w sumie to mala poszla sie polozyc...
robilysmy dzis racuchy:))

Majus mama nadzieje ze Karol bedzie teraz spokojneijszy i bedzie uwazal.
ucaluj go mocno.

Blond 20 witam.
widze ze z Ciebei silna dziewczyna, dasz sobie rade.
dobrze ze potrafilas podjac decyzje i rozsatc sie dla dobra twojego i dziecka.
a tym starszeneim to sie nie rpzejmuj, tot ylko gadanie.

no i zagladaj do nas jak czesto tylko chcesz:)

jestem i ja cale popoludnie
jakos nie mam weny na nic
kasy z alimentow i nie tylko nie mam
dzis mial byc szanowny tatus,ale nie ma go
tel tez nie dobiera:wściekła/y:

witaj blond_20 bedzie dobrze

reklama
Witam i tutaj.

Ja dzisiejszy dzionek spędziłam ze swoimi dwoma miłościami :-) niestety nie razem :-( do 13.30 z P. a potem z moim największym skarbem pojechałyśmy na lody :-) strasznie się ukleiła i umorusała :-) Potem uczyła mówić koleżanki roczną córeczkę: było "musisz duzo cwicyc a sie nauczysz" :-D:-D:-D - wymiękłam.
Jak na weekendzik to tutaj spora cisza - tylko 3 stoniczki do nadrabiania a biorąc pod uwagę pogodę to myślałam że ze 20 będzie.

Majuś - nie licz na to, że da Karolek da sobie spokój z kręceniem - no może na 2 dni ;-) - ale cóż - to tylko dziecko - bez stłuczeń się nie obejdzie :-)

Witam także Blond20 - zaglądaj i pisz kiedy będziesz miała na to ochotę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry