Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamo Julci nie zazdrosze, moaj tez spala w dzien, ale na szczescie wiecozrem i tak max o 21 spi sobie juz.
ja ide sie polozyc bo cos mnie glowka zaczyna bolec.
dobranoc
Aha, chciałam zameldować posłusznie, że jesteśmy na etapie czytania " plastusiowego pamiętnika " :-):-):-):-) no i mamy opanowane początki nowego słownictwa - stalówka, kałamarz, gumka myszka ciekawe co dalej. OOOOO !!!!!!
Czesc Niunia :-) gdyby ktoś zapomniał, przypominam, że na dworze mamy jesień. czyli ciepło się ubierać, nie chodzić tam gdzie najwięcej zarazków, pic wzmacniające herbatki, dużo witaminek ...............i może jakoś miarę bezbolesnie dotrwamy do zimy. :-)
Cześc mamuśki.melduje się i ja przy porannej kawce.Pogoda za oknem okropna.Całą noc lało i teraz też pada.Mój komp coś powoli dzisiaj chodzi chyba przez pogode...