reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć Majuś. :-)

Tak,Julcia jest cudna. :-) Wczoraj w szpitalu,jak byłam z Zuzią u dziewczyn,to normalnie myślałam,że ją schrupię,hihihi. :-D
A Zuzia była nią wniebowzięta! :-) :-D :tak: :-) :-D

Ale Julcia serio jest malusia... Z porównaniem do noworodkowej Zuzi,to tamta to taka kropeczka,hihi. ;-) :-)

reklama
A ile Julcia wazyla jak sie urodzila?.Karol mial 2,200 i tez byl taki maciupenki ze normalnie balam sie ze zrobie mu krzywde tym bardziej ze predzej nie mialam do czynienia z dziecmi a co dopiero z noworodkami.

Ja się bałam brać Zuzinkę na ręce,bo myślałam,że Jej krzywdę zrobię,gdyż też nigdy wcześniej nie miałam styczności z takimi maluszkami. ;-) A Zuzia ważyła 3680g i miała 58cm długości. :-D :-) :tak:

Julcia przy urodzeniu mierzyła 52cm i ważyła 2950g. :-D

730g i 6cm robi potężną różnicę. :szok:

czesc babeczki
cały tydzien zalatany do tego czuje sie jakbym byla w rozsypce:sorry2:--- i jeszcze tabsy któe musze łykać:baffled:

agutka - fajne dzidzi---człowiek juz nie pamięta kiedy jego takie było-- gratuluję kursu - pozniej to nam pewnie doradzisz cosik:tak::-D

tafi a TY znowu romans z zelazkiem-- u mnie to juz kupa wielgachna ale jakos nie mam zacięcia---kurcze ja to nie mam nawet kiedy kwiatków podlać dzis z werandy dwa zdechłe wyniosłam i reanimuję

weeekeeend
wyspie się !!!
i kubica będzie:-):-):-)
czesc majus
jak tam ola - poszlaś juz?

Karol jest wczesniakiem(urodzilam miesiadz predzej niz bylo to planowane:-().A teraz praktycznie nie widac po nim ze urodzil sie predzej no moze jest troche miejszy i naprawde malo muwi,ale jak w tygodniu rozmawialam z pediatra to powiedzial ze i to nadgoni

reklama
Majuś,no pewnie,że nadgoni. :-) Każde dzieciątko ma swoje tempo,więc nie ma co do innych nigdy porównywać z niczym. ;-) :-) :tak:

Oj,już 22. :-D Ale fajno! :-D Ciekawe tylko,czy G. skończy pracę do 23,tak,jak ma w grafiku. :sorry2: Pewnie nie,bo dzisiaj szykują salę na jutrzejsze wesele,heh. ;-)
To sobie poczekam. :-( :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry