reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ale naskrobalyscie od rana:szok:ja z kawka druga juz bo maly spi:tak:normalnie te moje dziecko mnie chwilami rozbraja:blink:nauczyl sie ze jak mu podaje rece to siada,a teraz wyczail ze mozna stac i z nic niechce usias tylko stac:szok:i nawet rownowage umie utrzymac:rofl2:

Dzień dobry. :-D Melduję się,że żyję. :cool2: Po nocce. :cool2: :-D :-D :-D :-p :zawstydzona/y: :-D

Od rana biegałam z G. po mieście i załatwialiśmy parę ważnych spraw i już normalnie mam dosyć. :sorry2: Bałam się,że zedrę obcasy w tych moich nowych kozakach,hehehehe. ;-):-p :-D
Teraz czekam,bo Zuzia zaraz wstanie,zje obiadek i zmykamy w odwiedziny do małej Julci. :-D Trzeba korzystać,póki G. ma wolne,bo też chce Ją poznać. :-) :tak: :tak: :tak:

dzieki kochana jestes i chyba bez uprzedzen:confused::-D:-D:-D:-p:sorry2:

No powiedzmy,że jakoś przeżyję to,że jesteś z FG. :dry: :angry:
Hehehehehe,żartuję,oczywiście. ;-) :-) :-p

czesc baby
u mnie dizś gołąbki pieczone i pulpety dla natalii i wszystko się już gotuje a ja szanowną podsadzilam i jest mi dobrzeeeeeeee:tak:
no ja raczej z masła w lodówce za wiele ne zrobie :-D
:-D:-D:-D
(np. tak koło czwartku, piątku) mała zasypia przy kolacji (ostatnio z łyżką w buzi) .
:-D:-D:-D a tak nawiasemmówiąc to u takiego malego dziecka to jeszcze cięzko bez spania - u corci w przedszkolu zrezygnowali ze spania w czterolatkach dopiero:tak:
Ale naskrobalyscie od rana:szok:ja z kawka druga juz bo maly spi:tak:normalnie te moje dziecko mnie chwilami rozbraja:blink:nauczyl sie ze jak mu podaje rece to siada,a teraz wyczail ze mozna stac i z nic niechce usias tylko stac:szok:i nawet rownowage umie utrzymac:rofl2:
o ja - cieee .... przeciez to malenstwo - i taki juz silny- no ale w tym wieku lepiej nie obciążać kręgosłupa:tak:

Dzień dobry. :-D Melduję się,że żyję. :cool2: Po nocce. :cool2: :-D :-D :-D :-p :zawstydzona/y: :-D
rozpustnica:-D - zazdroszczę:tak::-D:-D:-D chociaz ostanionie mam powoodów do narzekań:-p

tafojka - co Twoje maluch jedzą na śniadanie?
bo możesz tak np.
śniadonko - kanapeczki - mleczko z nesqikiem
II sniadanko - chlebek, jajeczko bądz paróweczka, soczek
pozniej spanko
a jak wstają to obiadek
podwieczorek - serekbądz cokolwiek
i kolacja - kanapeczki czy tez kaszka na gęsto

moj mat chociaz rok młodszy to tam zadnen odnośnik ale z ranka wypija kaszkę przez smoka i to najczęściej w drodze do niani:sorry2:
ta pewnie okolo 11 - kielbaska,chlebek, serek w międzyczasie jeszcze jedna flacha z kaszką do picia - i to sam chce jak się go pyta a okolo 13 jak go odbieram to jeszcze zupką go nakarmią, pozniej idzie spać a jak wstaje to je to co w domku jest do jedzenia a na kolację znowu kacha przez smoczek i koniec - wiem ze duzo mleka i moze za duzo przez smoczek ale on się koszmarny zrobiłostatnio w jedzeniu - nie usiedzi na tyłku i wiecznie się z nim siluję:sorry2:

czesc ola
dobra
ide konczyc sosik do pulpecików

Hana31 jak Maluchy były w wieku Matiego to jadły trzy posiłki mleczne przez dzień i wszystkie przez smoczka, od paru miesięcy jedzą normalne śniadanie (chyba pół roku) czyli właśnie kanapeczki, jajeczka, paróweczki, etc.
Ale wiesz co w sumie jakbym im to rozdzieliła na dwa śniadanka to mogłoby to wypalić i pozbyłam się tej kaszki...
Pomyślę, pomyślę... Dzięki :-)

Ja uciekam do Maluchów na wspólne bajkowanie ;-)

boże a mój Kuba nie chce ani mleka ani kaszy :sorry2:
ostatnio mam wogóle przeboje z jego jedzeniem i nie wiem dlaczego ?
zębów nie widzę nowych a gardło zdrowe :sorry2:
nie wiem co mu jest nawet ukochanych zup nie chce jeść :-(
jedzie na deserkach :dry:a ja chyba zaraz zbankrutuję :sorry2:

no i wogóle dobry wieczór :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry