reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja się chciałam tylko przywitać,bo jestem w trakcie sprzątania właśnie. :-p :baffled: ;-)

Agutka butki i kapciuchy czaderskie. Nie wiem jak ty możesz w tym chodzić ale wyglądają bardzo fajnie.

Dzięki,Czechow! :-)
Powiem Ci,że ja nie chodzę w butach na obcasach - raczej na sportowo. Ale te kozaczki tak mi się spodobały,że musiałam je kupić! :-D :-p Szczególnie,że przy G. mogę sobie na to pozwolić,bo jest dużo wyższy ode mnie,hehehe. ;-)
No i są straaaaasznie wygodne! W ogóle nie czuć,że się jest na obcasie. :-)

O! A tak wyglądają moje kozaki (tzn. na fotce jest dlatego tylko jeden,bo zabrakło mi trzeciej ręki do trzymania drugiego :sorry2: :laugh2:). :-D

img0006bu5.jpg

A takie - wydające autowe dźwięki - paputki wczoraj kupiłam Zuzi. :-D :-D :-D

img0001kp2.jpg
kozaki super:-D:-D:tak:

a gdzie mozna kupic takie super kapcie????????:-D

Dzień dobry

troszkę nadrobiłam - ale tylko troszkę bo od soboty.

Sukienka - ta pierwsza fajniejsza :-) - Natka - chyba coś mi umknęło - no dobrze, widziałam datę, domyślam się że to ślub, ale jak?? z kim?? a w ogóle to o co chodzi?? :-):-):-) wytłumacz mi tu szybciutko :-)

Czechow
- jak robota??

Hana - po pijaku nie jest miło, dobrze, że przeczekałaś :-)

Agutka - a szalej szalej i na ślub zapraszaj :-) - połowa BB się zjedzie :-)

Ja weekend znowu w szkole. Myślałam o zmianie kierunku, przedłużyli rekrutację w niektórych uczelniach ale tylko do 20-tego - czyli nie zdążyłam. Cóż - będę więc pedagogiem :dry::sorry2: - ech - ja się nadaję :zawstydzona/y: Kolejny zjazd mam dopiero za trzy tygodnie :tak::tak::tak: wyśpię się :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry