reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tak.czytałam to znalazłam sporo ale w praktyce i w życiu jest inaczej.Czy tzn.że nic nie da się zrobić? Z tych artykułów wynika że lepiej żeby ojciec bił dziecko aniżeli WCALE go nie widuje? MASAKRA!!! niech go w sądzie zapytają ile ma ząbków!!! Czy nie dam rady?????
A jeśli ograniczę to mogę zmienić nawisko dziecku? Pewnie też nie i jak tu żyć????? OSZALEJĘ!

reklama
Tak.czytałam to znalazłam sporo ale w praktyce i w życiu jest inaczej.Czy tzn.że nic nie da się zrobić? Z tych artykułów wynika że lepiej żeby ojciec bił dziecko aniżeli WCALE go nie widuje? MASAKRA!!! niech go w sądzie zapytają ile ma ząbków!!! Czy nie dam rady?????

Nikolina ograniczysz prawa bez problemu,sama przez to przechodzilam 1pazdziernika i jak sie okazalo nie bylo tak zle.A co do zmianynazwiska to wydaje mi sie ze przy ograniczonych prawach musi byc zgoda ojca.

Nikolina ograniczysz prawa bez problemu,sama przez to przechodzilam 1pazdziernika i jak sie okazalo nie bylo tak zle.A co do zmianynazwiska to wydaje mi sie ze przy ograniczonych prawach musi byc zgoda ojca.
Jak to zrobiłaś kochana?????
Ja chcę wziąć adwokata bo sama nie dam rady.Przysądzili mu 150zł alimentów sędzi dał mu się nabrać to teraz na złość mi będzie kłamał jak z nut!!!!
Jest chory ma wadę serca.Czy to pomoże???

czesc baby

wlasnie mialam się pytac co się dzieje z Tobą phantas:-) no ale ciesze ise ze isę pokazalaś:tak:

majus to pozniej się wpraszam na placuszki - tez za mną chodzą ale cala mąke juz zuzylam na kopytka:sorry2:

maly spi a ja szykuję obiado i na lekcje jutro:sorry2:--- mialam konczyc jak poloze dzieciarnie spac wieczorkiem ale moze traz się sprężę i będzie pozniej luzik:tak:

agutka - kozaczki fiu fiu

Jak to zrobiłaś kochana?????
Ja chcę wziąć adwokata bo sama nie dam rady.Przysądzili mu 150zł alimentów sędzi dał mu się nabrać to teraz na złość mi będzie kłamał jak z nut!!!!
Jest chory ma wadę serca.Czy to pomoże???
Mysle ze adwokat nie bedzie ci potrzebny,jesli nie mieszkacie i nie wychowujecie dziecka razem to juz jest mocny argument wystarczajacy do ograniczenia wladzy.Ja tez myslalam ze bedzie to trudna sprawa ale dziewczyny z BB mi tez wszystko wyjasnily jak to wyglada.Twoj byly nie jest jedyny co klamie w sadzie,a i na to jest sposob jak masz dowody ze klamie to na sprawie popros o zeznania pod przysiega,jak to go nie przestraszy i bedzie dalej klamal to sedzina dowali mu kwote do zaplaty za krzywoprzysiestwo.A swoja droga masz bardzo niskie alimenty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry