reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mysle ze adwokat nie bedzie ci potrzebny,jesli nie mieszkacie i nie wychowujecie dziecka razem to juz jest mocny argument wystarczajacy do ograniczenia wladzy.Ja tez myslalam ze bedzie to trudna sprawa ale dziewczyny z BB mi tez wszystko wyjasnily jak to wyglada.Twoj byly nie jest jedyny co klamie w sadzie,a i na to jest sposob jak masz dowody ze klamie to na sprawie popros o zeznania pod przysiega,jak to go nie przestraszy i bedzie dalej klamal to sedzina dowali mu kwote do zaplaty za krzywoprzysiestwo.A swoja droga masz bardzo niskie alimenty.
No właśnie bo jest chory i sędzia uwierzył mu że nie może robić nic a pracuje ale mi nikt nie wierzy i właśnie chcę pow.teraz w sądzie że nie wiedz.nic o jego chorobie i że kiedyś może będzie chciał kasy????? JA NA TO POZWOLIĆ NIE MOGE!!!!
Sędzia był strarym dziadem a dał się nabrać gówniarzowi i do dziś nie mogę tego przeboleć! Potraktował mnie jak puszczalską!!! Ze nie mieszkaliśmy razem więc nic nie wiem o nim a ja go znam lepiej niż matka!!!! Tej sprawy już przegrać nie MOGE!!!!

reklama
ja już w domku, właśnie jemy grzybki ze śmietaną i makaronem, Olinka ogląda Shreka a jak zje to lecimy do careffoura na małe zakupy.

Hana, co dwa tyg mam szkołę, więc wtedy znikam na troszkę. Jutro mam angielski w pracy więc też muszę się wieczorkiem troszkę przygotować :-)

Schaboszczaka nie zjadłam, ale nie wiem czy w sklepie się na KFC nie skuszę :-) - hmm - żarłacz mi się włącza :-)

Pamiętacie może jak pisałam, że @ w tym miesiącu nie miałam. No i gdy nastał dzień ostateczny w którym mogła przyjść to o 9.30 w sobotę dzwoniłam do mojej gin dlaczego nie ma? Więc wtedy powiedziała mi żebym się nie martwiła że tak czasem bywa . . .blablabla. A że ja panikara i do tego przewrażliwiona to teścik zrobiłam. Oczywiście negatywny :-) Nie żeby mnie uspokoił :-) w sobotę (czyli po dwóch tyg) powtórzyłam - oczywiście negatywny :-) Ale panikara ze mnie co :-):-):-)
Dzieci się planuje - wolę wydać 14 zł i spać spokojnie. Aaa oczywiście biorę antydzieciówki :-)

Udalo mi sie wyskoczyc do sklepu,ale i tak zmoklam:crazy:
Teraz wstawialam obiad,maly spi;-)a ja czekam na serial:-p
Phantas ty na prawo to chyba bys sie nadawala:tak:
ja mam dzisiaj schabowe;-),ale ziemniaki bez koperku:sorry:
Hana a ty w szkole pracujesz???

Dobry wieczór. :-)

Zuzia już śpi,a ja czekam na G. aż wróci z pracy i położy się koło mnie spać. :-D :-D :-D

Rano byłam w mieście i kupiłam Zuzi kolejną parę rajstopek,a do tego kamizelkę na polarku z futerkiem na kapturku - kolor seledynkowy. :-D

W drodze powrotnej wpadłam do Julci,bo dla Niej tez miałam rajstopki i taki śliczny komplecik - półśpioszki,bluzeczka i śliniaczek - wszystko z welurku. :-D Achhh,normalnie oszalałam! :szok: :-p :-D ;-)
Sobie,oczywiście,nie kupiłam niczego,bo nic mi się nie podoabało. :sorry2: No oprócz majtek. :-p :-D :-p

Oleńko,te papucie kupiłam w Auchanie. :-) Są superowe! Burczą i trąbia,jak prawdziwe samochody! :laugh2: :-D :-p :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry