reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Ja też się z Wami zgadzam w kwestii żucia jedzonka. Wojciaszkowi w grubszych kawałkach jedzenia wyraźnie na początku nie odpowiada konsystencja. Bo po chwili zajada jak stary. Radzi sobie dobrze i mu smakuje.

Wojtek dzisiaj wsuwał najprawdziwszą ogórkową tyleże nie była zabielana śmietanka - wsuwał i bardzo mu smakowało. A jutro jako że mam wolne upichcę watróbke albo rybke na parze:-) a reszte dnia spedzamy na spacerku:tak:

Mikołaj tez juz próbował normalna ogórkową i to zabielaną:-p A dlatego, że jak my jemy, to nie ma mozliwości mu nie dać "na spróbę", bo gościu wychodzi z siebie, a poza tym zaczyna mlaskać:tak: :laugh2:

Kasia, u nas podobnie - jak jemy obiad, Marcinek koniecznie też musi coś dostać:-D Jeżeli akurat mamy coś, co nie za bardzo można mu dać, muszę dać mu chociażby biszkopta. Ale myślę, że to dobrze, że nasze maluchy chcą jeść z nami posiłki - nie będzie potem problemu ze wspólnym siadaniem do stołu. A widziałyście w "Super niani", jakie problemy z tym mają niektórzy rodzice? Były przypadki, że późnym wieczorem trzeba było odgrzewać dziecku zupę, bo w czasie obiadu nie miało na nią ochoty.....

Dziewczyny MARTYNKA chwyciła butelkę z mlekiem HUUUURA :tak: nan jej nie smakował a bebiko z kleikiem gryczano ryzowym chwyciła Cycuś został na noc jej daje stopniowo chcę ja oduczyć żeby przejść tylko na butlę POZDRAWIAM :-)

reklama
Do góry