reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
iiiiii myslałam,że sama gotowałaś zupke, ja pierwszą chyba sama ugotuje:-), a jabłuszka i marchewki zaczynamy od jutra i to chyba na pierwszy rzut pódzie marchewka ze słoiczka gerbera
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Ja będę gotować sama jak Oluśka trochę podrośnie i pozna smaki. Jabłka na przykład tartego nie zje a ze słoiczka uwielbia, tak samo marchewka. Ale za jakiś czas będę jej na pewno sama gotować.
Beatko - dziękujemy za głos
jak ktoś jeszcze ma ochotę zagłosować na
Karolka to https://www.babyboom.pl/forum/konkurs/index.php?page=3 - zdjęcie nr 98
a można było zamieścić do 06.10 - był formularz na stronie i się wysyłało zdjęcie
Co do ZUPEK - my dzisiaj mieliśmy pierwszą - ugotowałam sama wg przepisu z gazetki której zdjęcie gdzieś tu umieszczałam
Karolkowi bardzo smakowała - zjadł 50 ml i chciał jeszcze ale jak dołożyłam to parę razy pociągnął i zaczął zasypiać
- zbliżała się właśnie pora jego popołudniowej drzemki, trochę się przebudził i zapił jeszcze porządnie z piersi
A zrobiłam zupkę z małego ziemniaczka, małej marchewki i kawałeczka - mini kawałka pietruszki, starłam na tarce i na wrzątek (Żywiec) plus pół łyżeczki oliwy z oliwek, pogotowałam z 15 min, potem do miksera jeszcze i było gotowe. Wyszło ze 120 ml ale tak jak doktor mówił - dziecko na początek zjada zupki dużo mniej niż mleczka...jemu smakowało choć jeśli o mnie chodzi....- srednio - zdecydowanie za mdłe 
Karolka to https://www.babyboom.pl/forum/konkurs/index.php?page=3 - zdjęcie nr 98
Co do ZUPEK - my dzisiaj mieliśmy pierwszą - ugotowałam sama wg przepisu z gazetki której zdjęcie gdzieś tu umieszczałam
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Głos na Karolka oddany!!!
Głosować, ciotki!!!
Głosować, ciotki!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My tez zagłosowalismy na Karolka:-) A dzisiaj wojtuś połknął ze smakiem swoje pierwsze kilka łyzeczek jabłuszka ze słoiczka, bardzo mu smakowało choć po pierwszej łyzeczce się kontrolnie skrzywił jak zwykle

reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No a na kogo mialabym ja glosowac jak nie na naszego brzdaca...
Karolek trzymamy kciuki...gozej by bylo jakby wiecej z czerwcowek wystawilo fotki...To by byl dylemat...No chyba ze mozna oddac po glosie na kazdego

Podziel się: