reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

a mam jeszcze pytanie: Czy smoczki te 3-przeplywowe z Aventu pasuja do Aventowych standardowych butelek czy trza miec tez nowa butelke?

reklama
ja mojej dalam wczoraj soczek z jabuszka i tez beee:) no coz...tak wiec zostaniemy nadal na marchece:) a co do tych kaszek to wlasnie chcialam taka kupic dzis ale nie wiedzialam ze one tak nei zapychaja...dlaczego? przeciez chyba sa tez te co sa z odrazu z dodatkiem mleka....e dzis sprobuje i zobaczymy:)

a+t pasuja
ja mam standard butle aventowa i pasuja bo nawet z takim w komplecie kupila
wszystko chyab z aventu do siebie pasuje

a ja mam pytanie czy wasze maluchy tez robia zielonkawe kupki?? zosia robi takie leciutko zielonkawe moze od tego ze wprowadzam jabliszko?????

a+t+? pisze:
A mi dzis lekarka mowila, ze kaszki i kleiki na wodzie mozna "grubaskom" podawac, bo one nie tucza - jedynie te na mleku. Ale oczywiscie tez one nie pozwola dziecku dluzej spac w nocy i jesli chcemy uczyc spania na noc to tylko te na mleku.
a+t czyli na noc kaszki mleczno-ryżowe(na mleku modyfikowanym) które się zalewa wodą? czy takie do których robi się osobno mleczko i zagęszcza kaszką ::) ale wstyd nic się nie znam :p

ewe w naszym przypadku i te na mleku modyfikowanym i te które dodaje się do mleczka działają tak samo. Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie spanie ;)

reklama
te co sie robi na wodzie nie tucza!!

Zielone kupki moja tez miala po jabuszku a raz nawet misie wydawalo ze sa fioletowe wiec wycofalam. Ale moga byc tez objawem ze jest zamalo zelaza...

Do góry