reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

reklama
Miesio kocha nakrycia głowy, nie rozstaje się z nimi nawet podczas snu!
mj-spi.jpg

Załączniki

• mj-spi.jpg
    mj-spi.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 61
Maja dzis dosc mocno przytulala kota, on probowal sie wyrwac, na co Maja: nie boj sie dzikusie;-)
:-D:-D:-D

No gdyby Młoda była w tej materii po mamusi to by się działo..... :szok:
kasiu, forever no już nie przesadzajcie, takie straszne chyba nie jesteście, co???:rolleyes2:;-)
ironia też bym zobaczyła Benia...

też chciałam jakiś tydzień temu dać na forum filmik dosłownie 2-minutowy i dupa - za duży plik...

recytuje teraz z Emi "Do biedronki przyszedł żuk..." Brzechwy, Emi uwielbia ten kawałek tekstu, gdzie biedronka się oburzyła: 'niech pan zmiata i nie lata' i wtedy Emi się wtrąca i mówi: 'ziuk śpsiata właśnie" (sprząta):-D

Ostatnia edycja:
Ironia - szkoda, że nie zobaczę Benia w akcji :-(
Martadelka - teraz może jest lepiej, ale byłam upiornym dzieckiem, bez wątpienia z ADHD. :zawstydzona/y:

Recytujemy z Maja wierszyk, Maja dopowiada ostatnie slowa "W pokoiku na stoliku stalo mleczko i jajeczko. Przyszedl kotek, wypil
Maja: KAWE :-D

moon;-)

wczoraj Emi w trakcie zabawy z lalkami, wstała, wzięła torebkę (moja koleżanka uszyła jej taką jakby z kotkiem;-)), założyła na ramie, ja siedziałam na sofie, pomachała mi mówiąc 'papa do zobaczenia, wlócę potem':-D

o rany:-D Dobra jest Emi, Maja az tak nie wymiata. Za to wczotaj biegala z kubkiem i wolala:Nie pijesz? Postaw!:-D dokladnie tak jej mowimy, bo lubi sobie chlapac z kubka
a wczoraj zasypiajac mowi: Majusia odpocząć, Bozia, Jezusek, kwiatuszek spać, nóżeczki pod kołderkę;-) Czy Emi tez tak zdrabnia? U nas nikt nie zdrabnia a Maja wszystko jak na ironie-nawet serek nie mowi tylko sereczek

'nie pijesz, postaw' :-D genialne:-D sereczek:-D
no na nóżki mówi nóżki, nie 'nóżeczki';-) zdrabniać, zdrabnia, ale nie do przesady:-p na kota zawsze; 'kotek' ale lubi też powiedzieć 'kocul' (kocur);-)

no i hit sezonu, parę dni temu M jak zwykle jechał na próbę a Emi: 'tatuś bam bam na gitazie z kolegami i... Kicią Kocią, Adelką, Dackiem (Packiem) i Lulankiem (Juliankiem):-D ('postaci' z Kici Koci:-p wcześniej mówiła, tylko tekst o gitarze i kolegach;-))

reklama
Do góry