Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chyba chciałabym już to kop, kop poczuć) Narazie tylko delikatne pieszczoty od środka czuję, ale i to jest super. Ponieważ mężuś zniecierpliwiony że nic nie może jeszcze poczuć, to kupił sobie stetoskop i w ten sposób uczestniczy w figielkach Maleństwa
A ja powoli kończę 16 tydzień i NIC NIE CZUJĘ! Zazdroszczę mamuśkom, które już czują... Nie martwię się, bo jak same piszecie, w pierwszej ciąży to i do 20-stego tygodnia można czekać, ale już bym tak chciała...
Czy są jeszcze takie dziewczyny, jak ja? Bo na razie z Waszych opisów to odnoszę wrażenie, że wszystkie styczniowe dzieciaki już kopią na potęgę.
ja też jeszcze nic nie czuję, albo nie wiem, że to coś, to już są jakieś ruchy
ale z tego, co czytam, mamusie które już mają po jednym dzieciaczku piszą, że jeszcze będzie się miało dość tych kopniaków ciekawa jestem jakie to będzie uczucie
Paweł jak na razie odezwał się silnie tylko przy jednej okazji... W ostatnią niedzielę w czasie mszy puknął mnie silnie trzy czy cztery razy w czasie kazania. Nie wiem czy to oznacza, że pójdzie na duchownego, czy też okazywał niesmak z pobytu w tym miejscu lub też nie zgadzał się z proboszczem
Uczucie było niesamowite, aż się śmiałam i kobita obok dziwnie się na mnie patrzyła.
Od tamtej pory nie chciał powtórzyć tego numeru. Może w następną niedzielę?
dziewczyny spokojnie. Jeszcze trochę i będziemy wszystkie czuć ruchy na maksa. Moje dziecię przed wczoraj mnie porządnie kopnęło a tak to cisza. Z każdym dniem maluszki nabierają więcej siły.
Ja mam taka mala nadzieje,ze skoro teraz jeszcze nie czuje wyraznych kopniakow, to male wrodzi sie charakterem do tatusia. Lepiej,zeby nie bylo moim sobowtorem, bo nie dam sobie z nim rady