slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Pewnie, że się da. Ale rodzi się milion obaw czy zdążę dojechać [emoji23] No ale to do obgadania z lekarzemJest roznica to fakt. Ale i tak najwazniejsze to zeby dziecko bylo zdrowe a cała reszte da sie ogarnac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, że się da. Ale rodzi się milion obaw czy zdążę dojechać [emoji23] No ale to do obgadania z lekarzemJest roznica to fakt. Ale i tak najwazniejsze to zeby dziecko bylo zdrowe a cała reszte da sie ogarnac![]()
Tu nie mogę napisać ale mam diabetologa na miejscu@slodkatrojeczka a skad jesteś? Bo coś kiedyś o Olsztynie chyba pisałaś. Ja byłam dzisiaj u diabetologa w mrągowie i naprawde polecam. Bardzo fajna konkretna młoda pani tam przyjmuje![]()
Witaj w gronie słodkich mam [emoji4] nie wiem czy starania coś dadzą, bo jeść musisz i dostarczać wszystkich składników pokarmowych, żeby maluszek mógł dobrze rosnąć. Ja mając 12j insuliny do śniadania, za zgodą pani ordynator, mogłam rodzić u siebie w szpitalu. Było ryzyko że będę musiała rodzić w Olsztynie ale to ze względu na cholestazę, na szczęście z tym się uporali i puścili do domu.Czyli teraz muszę się postarać, żeby nie skończyć z insuliną? Bo nie uśmiecha mi się poród 100km od domu. Pewjie mi to wytłumaczy albo ginekolog jutro albo diabetolog... Ale i tak jestem juz ciekawa.
Ooo i gdzie rodzilas? Ja planuje w biskupcuWitaj w gronie słodkich mam [emoji4] nie wiem czy starania coś dadzą, bo jeść musisz i dostarczać wszystkich składników pokarmowych, żeby maluszek mógł dobrze rosnąć. Ja mając 12j insuliny do śniadania, za zgodą pani ordynator, mogłam rodzić u siebie w szpitalu. Było ryzyko że będę musiała rodzić w Olsztynie ale to ze względu na cholestazę, na szczęście z tym się uporali i puścili do domu.
Nam nie chodzi o to, ze Olsztyn jest zły tylko ze daleko od miejsc gdzie mieszkamyOlsztyn nie jest taki zły moja ciocia tam rodziła w czerwcu 2018 i chwalili sobie
Byłam w Olsztynie ale na oddziale ginekologii onkologicznej. Opieka była super i w ogóle, to mnie nie martwi. W każdym szpitalu może być źle lub dobrze, zależy na jakich ludzi trafimy. Martwi mnie odległość od domu. Nie potrzebuje męża 24 na dobe ale jednak chciałabym jego odwiedzin. A z dwojką dzieci pod opieką, które niekoniecznie wpuszczą na oddział może być ciężko. Niekoniecznie, bo w pierwszym szpitalu w ktorym rodzilam mogly wchodzic na oddzial dzieci powyzej 7 lat. A moja córka ma 5. Jeszcze jeździć 100km w jedną stronę codziennie... No ale jak trzeba będzie to nie bedziemy mieli wyjścia i sobie jakoś poradzimyOlsztyn nie jest taki zły moja ciocia tam rodziła w czerwcu 2018 i chwalili sobie