Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja od rana patrzę na czekoladę. Dobrze, że od patrzenia cukier nie skaczeDobra robota [emoji4]
Ja ogarniam przepisy na ciasta i desery, zaczne testowac i polecac. Nie chleba mi brakuje a slodkiego [emoji52]

Czyli po posiłku jest ok. Ja dopiero startuje z pilnowaniem tego. Obciążenie mam za 12 dni. Dzisiaj na czczo 89, godzine po posiłku 172... Aktualnie jestem po obiedzie i za 15 minut będę mierzyła..Witajcie. Mam nadzieję że można się dołączyć
O cukrzycy dowiedziałam się po zrobieniu glukozy. Na czczo 106/195/175. Trafiłam do diabetologa. Kazał stosować dietę i jutro jadę do kontroli. Godzinę po posiłku mam cukier od 100 do 140 max. Dopadło mnie przeziębienie więc teraz głównie leżę i odpoczywam. A wiem że ruch też pomaga spalić ten cukier. Najgorzej mam z cukrem na czczo dzisiaj miałam 97 a tak to powyżej 100