Hot chocolate
Mama Macola ;)
Mam znowu glutenowy dylemat
Maciejka zjada na kolacje kaszkę 5 zbóż z lipą (160ml), a w dzień albo ryżową z kaszką manną albo zbożową ze śliwką (100ml)... nic mu nie jest, póki co;-) a je już gluten od prawie miesiąca ALE zastanawia mnie czy nie dostaje tego glutenu za dużo
i czy mu taka dawka nie zaszkodzi (szczerze mówiąc nie wiem ile gram dokładnie zjada, bo na tych kaszkach nie jest nic napisane
)
A co do karmienia to ja zamierzam na pewno karmić do końca lipca (kończy mi się wtedy urlop)... już udało nam się wyeliminować 2 (3) dziennie posiłki;-) a jak się uda to zamierzam ciągnąć nocne karmienia do roku

Maciejka zjada na kolacje kaszkę 5 zbóż z lipą (160ml), a w dzień albo ryżową z kaszką manną albo zbożową ze śliwką (100ml)... nic mu nie jest, póki co;-) a je już gluten od prawie miesiąca ALE zastanawia mnie czy nie dostaje tego glutenu za dużo
i czy mu taka dawka nie zaszkodzi (szczerze mówiąc nie wiem ile gram dokładnie zjada, bo na tych kaszkach nie jest nic napisane
)A co do karmienia to ja zamierzam na pewno karmić do końca lipca (kończy mi się wtedy urlop)... już udało nam się wyeliminować 2 (3) dziennie posiłki;-) a jak się uda to zamierzam ciągnąć nocne karmienia do roku

Ostatnia edycja:
u mnie ze wstawaniem nie jest tragicznie bo Maciek w nocy budzi się 2x o 3 i 6, i później wstajemy o 8, ale myślałam, żeby wyeliminować wstawanie o 3;-)
Dziś Maciejka przebudził się o północy, ale tylko go pogłaskałam i zasnął no a o 3 nakarmiłam go;-)
jak tylko widzi miseczkę to od razu szeroko otwiera buziaka