Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[/FONT][/QUOTE]Zapomnialam dodac, ze dziecko moze nie robic kupki przez nawet 7 do 10 dni i jest to normalnym zjawiskiem o ile nie wymiotuje i nie goraczkujeWiem, ze brzmi to strasznie, ale kiedys moja Kasia nie robila kupki 4 dni, wiec zadzwonilismy do szpitala i pediatra nam o tym powiedzial
Najsmiesniejsze wtedy bylo to, ze po tym telefonie mala zrobila do 5min kupke, ale bylismy szczesliwi:-)
No i zrobiłam gęsty kleik i też nie zjadł![]()
dzis zrobilam mu kaszke mleczno-ryzowa bananowa i zjadl lepiej
albo mu nie smakuje mleko Nan albo nie lubi kleiku
kleik jest lżejszy dla żołądeczka ale niestety kaszka jest lepsza w smaku i nasze szkraby to czują:-)U nas tez ciezko mu to idziedzis zrobilam mu kaszke mleczno-ryzowa bananowa i zjadl lepiej
albo mu nie smakuje mleko Nan albo nie lubi kleiku
![]()
No i du.pa Alanek dzisiaj nawet nie tknął kleiku
nie wiem co się strało głodny był wszystko zrobiłam jak zawsze i nic płacz wykręcał się i denerwował no i dałam mu cycka
kurde a tak się cieszyłam że tak ładnie je z butli
w dzień próbowałam da mu mleko mod. i już wtedy miał nerwy więc pojechałam po smoczek 3+ bo do kleiku używam 6+ no zobaczymy mam nadzieję że jutro wszystko wróci do normy
ciekawe ile będzie spał po tym moim wymiętolonym cycku
wczoraj miał szczepienie czy to możliwe ze to dlatego tak marudzi??

Mnie się wydaje, że masz nieodpowiedni smoczek i mu nie leci/ słabo leci. To nie ma być ani +3 ani +6 tylko specjalny smoczek trójprzepływowy do gęstszych płynów. Pewnie przez takie małe dziureczki nie umie wyciągnąć tego kleiku i się denerwuje. Aczkolwiek opcja po szczepieniu też może wchodzić w grę.![]()