reklama

Cycowe mamy :)

U nas nadal nie było kupy. Dziś jest 3 dzień bez. Wiem, że może się i później pojawić, ale na razie myszka robiła co drugi dzień, a tu już trzeci nie ma. Czy to możliwe, że ten kleik ją tak skleił, że nie robi? I jakie są objawy zatwardzenia? Bo ja nie widzę, żeby ona się coś męczyła z kupą. Nadmienię, że zjadłam jabłko, tak jak ktoś tu radził i nic. Poczekam jeszcze dzień, dwa a jak nie zrobi, to kupię chyba te czopki glicerynowe- jak myślicie?

reklama
A ktoś tu nie wiedział (Ola?), jak jest kleik po angielsku. Ja znalazłam takie coś- gruel
• mush. Nie będzie to tak? Pozdrawiam

U nas nadal nie było kupy. Dziś jest 3 dzień bez. Wiem, że może się i później pojawić, ale na razie myszka robiła co drugi dzień, a tu już trzeci nie ma. Czy to możliwe, że ten kleik ją tak skleił, że nie robi? I jakie są objawy zatwardzenia? Bo ja nie widzę, żeby ona się coś męczyła z kupą. Nadmienię, że zjadłam jabłko, tak jak ktoś tu radził i nic. Poczekam jeszcze dzień, dwa a jak nie zrobi, to kupię chyba te czopki glicerynowe- jak myślicie?

Ja bym nie dawała czopka jak nie widać ,że coś się dzieje niedobrego.Tzn. nie płacze ,nie boli jej brzuszek.Poczekaj jeszcze.

A ktoś tu nie wiedział (Ola?), jak jest kleik po angielsku. Ja znalazłam takie coś- gruel
• mush. Nie będzie to tak? Pozdrawiam
Dzięki bardzo. kochana jesteś że też chciało ci się tego szukac

a u nas: Alanek niedawno sie obudził i dostał pół słoiczka jabłuszka z czarną porzeczką krzywił się niesamowicie sama spróbowałam i faktycznie kwaskowe ale podeszło mu i zjadł popchnął cycusiem ;)

My świetowaliśmy dzisiaj 5-miesięcznicę Maćka pierwszą marcheweczką :tak: Maciek jak widzi miskę z łyżeczkę od razu szeroko otwiera japę :-) to wpakowałam mu tą marcheweczkę... jego zdziwiona mina była warta czekania na powrót tatusia z pracy :-D Oczywiście wtarabanił 3 łyżeczki i zaczął krzyczeć, że chce więcej :szok:
Po marcheweczce strzelił zadowolony kupsztala hahaha :-D
No ale na kolację już tak fajnie nie było... coś mu ewidentnie nie pasowało :baffled: może ta marchewka, albo smoczek 3+ albo coś z mlekiem było nie tak :-( Maciek cały czas uderzał rączkami w butelkę i się wkurzał :-( No nic, odłożyłam go do łóżeczka i zasnął po kilku minutach, zobacze jak będzie ze wstawaniem w nocy ;-)

No a mój całkowicie zastrajkował i na kleik i na modyfikowane :( a mam pytanie bo wasze dzieci są około w tym samym wieku co mój - jak mój sobie siedzi to się odpycha tak mocno do przodu i do tyłu przez co się buja - czy wasze też tak robią ? co to może być?

No a mój całkowicie zastrajkował i na kleik i na modyfikowane :( a mam pytanie bo wasze dzieci są około w tym samym wieku co mój - jak mój sobie siedzi to się odpycha tak mocno do przodu i do tyłu przez co się buja - czy wasze też tak robią ? co to może być?

Nie pomogę niestety, bo moja jeszcze nie siedzi.
A na kolację zjadła dzisiaj 90 ml kleiku i potem po kąpieli popiła trochę cyca. Ciekawe, jak będzie spać?
My na 5 urodziny też chcemy dać marchewkę z ziemniaczkiem. Jestem bardzo ciekawa, jak jej to pójdzie.

reklama

Jak to siedzi ?:) Dzieci w tym wieku zazwyczaj nie siedzą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry