Mexi
Fanka BB :)
Jak to siedzi ?Dzieci w tym wieku zazwyczaj nie siedzą
![]()
No właśnie- to samo napisałam :-).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak to siedzi ?Dzieci w tym wieku zazwyczaj nie siedzą
![]()
My mamy leżaczek-bujaczek i jak Maciek w nim leży (od razu zaznaczam, że niezbyt długo ;-) ) to też tak uderza nóżkami i podnosi główkę i tułów przez co się buja ;-)jak mój sobie siedzi to się odpycha tak mocno do przodu i do tyłu przez co się buja - czy wasze też tak robią ? co to może być?
My świetowaliśmy dzisiaj 5-miesięcznicę Maćka pierwszą marcheweczkąMaciek jak widzi miskę z łyżeczkę od razu szeroko otwiera japę :-) to wpakowałam mu tą marcheweczkę... jego zdziwiona mina była warta czekania na powrót tatusia z pracy
Oczywiście wtarabanił 3 łyżeczki i zaczął krzyczeć, że chce więcej
![]()
Po marcheweczce strzelił zadowolony kupsztala hahaha
No ale na kolację już tak fajnie nie było... coś mu ewidentnie nie pasowałomoże ta marchewka, albo smoczek 3+ albo coś z mlekiem było nie tak :-( Maciek cały czas uderzał rączkami w butelkę i się wkurzał :-( No nic, odłożyłam go do łóżeczka i zasnął po kilku minutach, zobacze jak będzie ze wstawaniem w nocy ;-)
A dlaczego? Coś się może stać po takim czopku? Bo ja nigdy z nimi nie miałam do czynienia.
No a mój całkowicie zastrajkował i na kleik i na modyfikowanea mam pytanie bo wasze dzieci są około w tym samym wieku co mój - jak mój sobie siedzi to się odpycha tak mocno do przodu i do tyłu przez co się buja - czy wasze też tak robią ? co to może być?

wczoraj znowu strajk ani nawet nie chciał widziec butli
zjadł z piersi i spanko i nocka ok pobudka jak zawsze o 12 i o 4.30 więc się ciesze
tylko jedna rzecz mnie martwi bo ja bym chciała juz pomału kończyc karmienie piersią i co mam robic jak on butli nie chce troszkę mnie to podłamalo bo naprawdę nie wiem co robic![]()
wczoraj znowu strajk ani nawet nie chciał widziec butli
zjadł z piersi i spanko i nocka ok pobudka jak zawsze o 12 i o 4.30 więc się ciesze
tylko jedna rzecz mnie martwi bo ja bym chciała juz pomału kończyc karmienie piersią i co mam robic jak on butli nie chce troszkę mnie to podłamalo bo naprawdę nie wiem co robic![]()