Hot chocolate
Mama Macola ;)
Maciek wczoraj wtryndolił już bez grymaszenia kleik ze smoka 6+ ;-) Pilnowałam, żeby sie nie zakrztusił, ale na szczęście nic takiego się nie stałoMi się zdaje, że od skończonego 6 m-ca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maciek wczoraj wtryndolił już bez grymaszenia kleik ze smoka 6+ ;-) Pilnowałam, żeby sie nie zakrztusił, ale na szczęście nic takiego się nie stałoMi się zdaje, że od skończonego 6 m-ca

Ania ja bym na początek spróbowała koło 16-17 podać na próbę około 30-40ml mleczka z 3 łyżeczkami kleiku... jak Majki nie będzie bolał brzuszek nie będzie problemów z kupą i spasuje jej nowy smak to wtedy dosypałabym już do nocnego mleczka kleik;-)myslicie ze moge dzisiaj malej dac kleik ? moze po tym bedzie lepiej spac..bo osiwieje zaraz ;-/
myslicie ze moge dzisiaj malej dac kleik ? moze po tym bedzie lepiej spac..bo osiwieje zaraz ;-/
ale na poczatek zrobilabym troszke bardziej rzadszy
jesli bedziesz widziala ze nic jej nie bedzie to po kilku dniach mozesz podac kaszke
wedlug mnie jest bardziej syta
bynajmniej Patryk budzi sie po niej rzadziej niz po kleiku

Nie mam juz siły małą jakby coś opętało łapie cyca i zamiast ssać kręci głową nie puszcza i mnie szarpie.Masakra nie wiem co jej się porobiło.Teraz całe szczęcie zasnęła ,ale nie wiem co jej się dzieje może zęby jej będą wychodzić ,że się tak pastwi nademną?
gdyby nie fakt ze obudzilam sie.. o 5 bo mialam kamienie zamiast piersi to pewnie by spala do teraz.. a tak jak o 5 slyszalam ze cos tam pomrukuje to ja nakarmilam i spalysmy do teraz..