reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja kurcze chyba musze wlosy ściąć
((((( no tak mi potwornie wypadają, ze masakra. Już ze 4 miesiące, cąłymi pasmami jakbym w trakcie chemi była. Włosy sa dosłownie wszędziie nawet w lodowce, a na podlodze ścielą się doslownie w dywan. Od jakiegoś czasu nie rozpuszczam zupełnie żeby ograniczać ilość wlosów choćby w jjedzeniu. Zaraz po myciu związuję i podpinam grzywke na gładko i nawet śpię w takiej opcji, bo inaczej budzę się po chwili by włosy a ust, oczu, nosa powyciagać.... absolutnie nia am mowy by dziecko rana na poduszce położyć
agrafka80
Fanka BB :)
ja kurcze chyba musze wlosy ściąć((((( no tak mi potwornie wypadają, ze masakra. Już ze 4 miesiące, cąłymi pasmami jakbym w trakcie chemi była. Włosy sa dosłownie wszędziie nawet w lodowce, a na podlodze ścielą się doslownie w dywan. Od jakiegoś czasu nie rozpuszczam zupełnie żeby ograniczać ilość wlosów choćby w jjedzeniu. Zaraz po myciu związuję i podpinam grzywke na gładko i nawet śpię w takiej opcji, bo inaczej budzę się po chwili by włosy a ust, oczu, nosa powyciagać.... absolutnie nia am mowy by dziecko rana na poduszce położyć
a bierzesz jakieś witaminy? mi wypadały całymi garsciami, ale jakis miesiac temu przestały - teraz wypadaja tak normalnie + to co mi Ala codziennie skrupulatnie i bezlitośnie wyrywa. Nawet widzę po grzywce że zaczynają odrastać.
Brałam H-Pantoten i Feminatal N przez jakieś 2 miesiące.
I polecam maskę do włosów: PILOMAX jest polecana nawet po chemioterapii. Zrobiłam ją chyba 3 razy, podczas kąpieli i myślę, że trochę pomogła.
kilolek
podwójna listopadowa mama
oczywiście, ze witamin nie bioręa bierzesz jakieś witaminy? mi wypadały całymi garsciami, ale jakis miesiac temu przestały - teraz wypadaja tak normalnie + to co mi Ala codziennie skrupulatnie i bezlitośnie wyrywa. Nawet widzę po grzywce że zaczynają odrastać.
Brałam H-Pantoten i Feminatal N przez jakieś 2 miesiące.
I polecam maskę do włosów: PILOMAX jest polecana nawet po chemioterapii. Zrobiłam ją chyba 3 razy, podczas kąpieli i myślę, że trochę pomogła.
A
aga4444
Gość
włśnie też sprawdzałam na allegro jest za ok 16złoczywiście, ze witamin nie biorę(( a ta odrzywka to droga??? Gdzie to mozna kupić?
agrafka80
Fanka BB :)
w każdej aptece powinno byckurcze, wydaje mi się, ze ja to kiedyś stosowałam... o trwałej chyba... tylko gdzie ja to moglam kupić???
W
wyjatkowaonaa
Gość
Suknie wieczorowe - CATERINNE - na miarę, kolory (1160673896) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podoba Wam się ta różowa sukienka(na wesele szukam).
Interesuja mnie sukienki wyłacznie z tylko jednego salonu własnie z tego co jest ta suknia.
Prosze o opinie , bo czas ucieka a ja nadal bez kiecki
Interesuja mnie sukienki wyłacznie z tylko jednego salonu własnie z tego co jest ta suknia.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Suknie wieczorowe - CATERINNE - na miarę, kolory (1160673896) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
hehe bardzo podobno do tamtej ;]
przejrzalam kiecki i te mi sie podobaja
http://moda.allegro.pl/item1159316431_suknie_wieczorowe_astoria_na_miare_kolory.html tylko ze model krótki
i tylko ta reszta za bardzo uwage na sobie skupia... takie moje zdanie
Ostatnia edycja:
reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
hehe własnie jak dodałam posta to mi sie przypomniało,że juz podobna dodawałam.hehe bardzo podobno do tamtej ;]
przejrzalam kiecki i te mi sie podobaja
Suknie wieczorowe - ASTORIA- na miarę, kolory (1159316431) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ze model krótki
i tylko ta reszta za bardzo uwage na sobie skupia... takie moje zdanie![]()
Właśnie w takiej prostej sukni wieczorowej nie chce iść ... ;/
Teraz bede jechać do Ptaka jak tam nie znajdę podobną lub inną która mi sie spodoba to ide do tej pracowni sukien ślub. i wiecz.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: