reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

reklama
ja kurcze chyba musze wlosy ściąć :(((((( no tak mi potwornie wypadają, ze masakra. Już ze 4 miesiące, cąłymi pasmami jakbym w trakcie chemi była. Włosy sa dosłownie wszędziie nawet w lodowce, a na podlodze ścielą się doslownie w dywan. Od jakiegoś czasu nie rozpuszczam zupełnie żeby ograniczać ilość wlosów choćby w jjedzeniu. Zaraz po myciu związuję i podpinam grzywke na gładko i nawet śpię w takiej opcji, bo inaczej budzę się po chwili by włosy a ust, oczu, nosa powyciagać.... absolutnie nia am mowy by dziecko rana na poduszce położyć

ja kurcze chyba musze wlosy ściąć :(((((( no tak mi potwornie wypadają, ze masakra. Już ze 4 miesiące, cąłymi pasmami jakbym w trakcie chemi była. Włosy sa dosłownie wszędziie nawet w lodowce, a na podlodze ścielą się doslownie w dywan. Od jakiegoś czasu nie rozpuszczam zupełnie żeby ograniczać ilość wlosów choćby w jjedzeniu. Zaraz po myciu związuję i podpinam grzywke na gładko i nawet śpię w takiej opcji, bo inaczej budzę się po chwili by włosy a ust, oczu, nosa powyciagać.... absolutnie nia am mowy by dziecko rana na poduszce położyć

a bierzesz jakieś witaminy? mi wypadały całymi garsciami, ale jakis miesiac temu przestały - teraz wypadaja tak normalnie + to co mi Ala codziennie skrupulatnie i bezlitośnie wyrywa. Nawet widzę po grzywce że zaczynają odrastać.
Brałam H-Pantoten i Feminatal N przez jakieś 2 miesiące.
I polecam maskę do włosów: PILOMAX jest polecana nawet po chemioterapii. Zrobiłam ją chyba 3 razy, podczas kąpieli i myślę, że trochę pomogła.

a bierzesz jakieś witaminy? mi wypadały całymi garsciami, ale jakis miesiac temu przestały - teraz wypadaja tak normalnie + to co mi Ala codziennie skrupulatnie i bezlitośnie wyrywa. Nawet widzę po grzywce że zaczynają odrastać.
Brałam H-Pantoten i Feminatal N przez jakieś 2 miesiące.
I polecam maskę do włosów: PILOMAX jest polecana nawet po chemioterapii. Zrobiłam ją chyba 3 razy, podczas kąpieli i myślę, że trochę pomogła.
oczywiście, ze witamin nie biorę :((( a ta odrzywka to droga??? Gdzie to mozna kupić?

kurcze, wydaje mi się, ze ja to kiedyś stosowałam... o trwałej chyba... tylko gdzie ja to moglam kupić???

Suknie wieczorowe - CATERINNE - na miarę, kolory (1160673896) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Podoba Wam się ta różowa sukienka(na wesele szukam).

Interesuja mnie sukienki wyłacznie z tylko jednego salonu własnie z tego co jest ta suknia.

Prosze o opinie , bo czas ucieka a ja nadal bez kiecki

hehe bardzo podobno do tamtej ;]

przejrzalam kiecki i te mi sie podobaja

http://moda.allegro.pl/item1159316431_suknie_wieczorowe_astoria_na_miare_kolory.html tylko ze model krótki
i tylko ta reszta za bardzo uwage na sobie skupia... takie moje zdanie :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe bardzo podobno do tamtej ;]

przejrzalam kiecki i te mi sie podobaja

Suknie wieczorowe - ASTORIA- na miarę, kolory (1159316431) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ze model krótki
i tylko ta reszta za bardzo uwage na sobie skupia... takie moje zdanie :)
hehe własnie jak dodałam posta to mi sie przypomniało,że juz podobna dodawałam.

Właśnie w takiej prostej sukni wieczorowej nie chce iść ... ;/
Teraz bede jechać do Ptaka jak tam nie znajdę podobną lub inną która mi sie spodoba to ide do tej pracowni sukien ślub. i wiecz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry