reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
oj ja kiedyś miałam podobny, no moze nie dokąłdnie to samo, taki "motylek". Wydaje mi się, ze zasada działania jest ta sama. Ale chodzi mi gółownie o to,z e tej firmy. Jak miał świerze baterie to faktycznie czułam napięcia mięśni, ale po godzinie to już tylko szczypanie o skórze. Mięśni nei wyćwiczył na tyle by byly efekty ale napiał na tyle bym odruchowo trzymała wciagniety brzuchznalazlam cos takiego
2w1 ZESTAW MASAŻER ABGYMNIC + PAS SAUNA BELT (1126533109) - Aukcje internetowe Allegro
ale ta cena jakos nie przemawia![]()
aha no to spoko... ja ci dam te kilogramy co to ci do tych 70 brakuje (ile to będzie? 20?) a ty mi dasz ten brzuch, juz ja go sobie do kultury doprowadzę...ah ja tam moge wazyc i 70 :| tylko zeby ta skóra na brzuchu nie byla taka ;/
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ja od miesiaca namietnie robie brzuszki i czekam na efekty i jak na razie nic... podobno to nie tak od razu

W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja zaczełam robić brzuszki tydzień temu to mnie brzuch bolał. Po cc można już ćwiczyć czy trzeba rok odczekać?
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Mysle ze to zalezy jak sie czujesz i ze min to pol roku, ale to kwestia indywidualna...Ja zaczełam robić brzuszki tydzień temu to mnie brzuch bolał. Po cc można już ćwiczyć czy trzeba rok odczekać?
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
to my tak skromnie poprosimy fotkeja miałam wkońcu wczoraj czas dla siebie i poszłam do fryzjera zmienić image) w niedziele chrzciny to trzeba było coś ze sobą zrobić
)
Podziel się: