reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

Dostałam ok K w prezencie zestaw do żelowania pazurków i powiem wam że idzie mi nieźle :) fajna zabawa jeśli ktoś lubi sobie "podłubać"

reklama
oj ja kiedyś miałam podobny, no moze nie dokąłdnie to samo, taki "motylek". Wydaje mi się, ze zasada działania jest ta sama. Ale chodzi mi gółownie o to,z e tej firmy. Jak miał świerze baterie to faktycznie czułam napięcia mięśni, ale po godzinie to już tylko szczypanie o skórze. Mięśni nei wyćwiczył na tyle by byly efekty ale napiał na tyle bym odruchowo trzymała wciagniety brzuch

ah ja tam moge wazyc i 70 :| tylko zeby ta skóra na brzuchu nie byla taka ;/
aha no to spoko... ja ci dam te kilogramy co to ci do tych 70 brakuje (ile to będzie? 20?) a ty mi dasz ten brzuch, juz ja go sobie do kultury doprowadzę...

mary, uzywam teraz jakies 2-3 mies tak mniej wiecej systematycznie, wieczorami siedzac na bb. 1-2h dziennie.
jak posmaruje zelem i baterie w miare to widac i czuc jak caly brzuch mi skacze :))))))

Ten pas rozgrzewajacy to jak dla mnie ściema. Kiedys go kupilam i efekt byl taki ze sie poparzylam. Mi tez przydalo by sie poprawic brzuszek, kurcze tylko zeby mi sie chcialo cwiczyc tak bardzo jak mi sie nie chce ;-)

Ja zaczełam robić brzuszki tydzień temu to mnie brzuch bolał. Po cc można już ćwiczyć czy trzeba rok odczekać?

Ja jak bylam po Zuzi jak mialam cc na wizycie popologowej (ok 2 miesiace po porodzie) to pytalam czy moge juz cwiczyc to poweidzial gin ze juz moge

ja miałam wkońcu wczoraj czas dla siebie i poszłam do fryzjera zmienić image :)) w niedziele chrzciny to trzeba było coś ze sobą zrobić :))

reklama
Do góry