reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

jezeli sam brzuch to ja mam wlasnie taki pas i jest super. skora nie wisi, minimalne sadelko zostalo, w sumie przed ciaza tez mialam takie i wlasnie po to ten pas kupilam, tylko zaraz zaszlam w ciaze,a w ciazy nie wolno uzywac i musialam przestac. ale miesnie juz czuje super twarde, a zakladam jak mi sie przypomni z reguly wlasnie o tej porze jak siedze na bb, na mniej wiecej godzine. naprawde polecam.

od razu mowie,ze niewiem jakiej firmy, bo kupilam przez przypadek w aldi

reklama
jezeli sam brzuch to ja mam wlasnie taki pas i jest super. skora nie wisi, minimalne sadelko zostalo, w sumie przed ciaza tez mialam takie i wlasnie po to ten pas kupilam, tylko zaraz zaszlam w ciaze,a w ciazy nie wolno uzywac i musialam przestac. ale miesnie juz czuje super twarde, a zakladam jak mi sie przypomni z reguly wlasnie o tej porze jak siedze na bb, na mniej wiecej godzine. naprawde polecam.

od razu mowie,ze niewiem jakiej firmy, bo kupilam przez przypadek w aldi

hmmmm, to te pasy naprawde działają????? :szok::szok::szok:
Bo jeśli tak to moze sama sobie sprawię...
Mogłabyś mi pokazać przykład na allegro...?

hahaha, kasiula, na tylek tez jest taki pas :))))))))
New system abs Bottom Toner abdominal muscle flex belt on eBay (end time 14-Aug-10 09:48:26 BST)

mary, powiem tak. przed chwila chcialam ci znalezc i na jakiejs stronie o fitnesie pisza,ze nie dzialaja,ale zawsze to lepsze niz nic.
moze na innych nie dziala.niewiem. na mnie dziala na pewno,ale wez pod uwage, ze ja jestem tzw. couch potato, tzn,ze nie znosze cwiczen fizycznych i nie jestem w nich wytrwala ani systematyczna. dla mnie taki pas byl idealny, bo zakladam i zapominam (tzn, teraz zakladam i zapominam,a wczesniej bylo stopniowe przyzwyczajanie do impulsow), a on pracuje. efekty na sobie widze.

z firmowych to jest np, slendertone, ale on chyba drogi. ja za swoj dalam £11. i zaluje,ze nie wzielam tez malego na uda za £5. moze pozniej poszukam na ebayu

hahaha, kasiula, na tylek tez jest taki pas :))))))))
New system abs Bottom Toner abdominal muscle flex belt on eBay (end time 14-Aug-10 09:48:26 BST)

mary, powiem tak. przed chwila chcialam ci znalezc i na jakiejs stronie o fitnesie pisza,ze nie dzialaja,ale zawsze to lepsze niz nic.
moze na innych nie dziala.niewiem. na mnie dziala na pewno,ale wez pod uwage, ze ja jestem tzw. couch potato, tzn,ze nie znosze cwiczen fizycznych i nie jestem w nich wytrwala ani systematyczna. dla mnie taki pas byl idealny, bo zakladam i zapominam (tzn, teraz zakladam i zapominam,a wczesniej bylo stopniowe przyzwyczajanie do impulsow), a on pracuje. efekty na sobie widze.

z firmowych to jest np, slendertone, ale on chyba drogi. ja za swoj dalam £11. i zaluje,ze nie wzielam tez malego na uda za £5. moze pozniej poszukam na ebayu

No i co ja mam teraz myślec...? hmmmm
Ja tez w ćwiczeniach jestem kiepska i mało wytrwała tylko ze przeglądając allegro coś co WYDAJE mi się być wiarygodne kosztuje 400-500zl Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

kurczę, naprawdę bym kupiła gdybym wiedziała że napewno zadziała :sorry2:

Czy któraś z was jeszcze używała takiego pasa? Jakiej firmy? Jakie efekty?

Ostatnia edycja:
kupiłam kiedyś ten abgymnic ale jakoś go nie używam , mam też taki zwykły neoprenowy za 4,99zł i (jak nie zapomne go ubrać) jak ide z Kubą na spacer to w sumie czuje jak mi się skóra na brzuchu poci , a spodnie z tyłu mam zawsze mokre więc coś tam daje ten pas , póki co postanowiłam ograniczyć cukier i słodze teraz wszystko 1 płaską ,a nie 2 jak wcześniej i już widzę po wadze że jest poprawa

zamówiłam też teraz taki tonic http://allegro.pl/item1132883939_avon_ujedrniajacy_tonik_do_ciala.html i ciekawa jestem czy będzie dobry

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry