reklama
C
Cleo1981
Gość
Wiem, ale wybierajac taka suknie moze sie okazac ze zrobisz wieksza furrore niz Panna Mloda. Moja kolezanka miala taka suknie na swoim slubie-biala oczywiscie. No moze ciut inna ale w tym temacie ;-) Nie wiem czy Ty bys chciala, zeby jakas kobieta na twoim slubie wygladala lepiej niz Ty ?? Oczywiscie to Twoj wybór
Wyjątkowa jak chcesz się polansować to klub jest odpowiednim miejscem albo domowa impra

a ty masz 156cm?? to ta sukienka co pokazywałaś nie pasuje zdeka na niskie osoby...bo zrobi z Ciebie grubą bezę ;-)
zaraz mi dowali pewnie

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a pozatym mowilas ze masz grube uda a tam widac je wiec lepiej zakryc to co nie potrzebne ;p
C
Cleo1981
Gość
wynalazłam centymetr hehe
cyce 89-90cm
talia 70-71 cm
na wysokości pępka 80 cm
biodra 88-89
to idę zjeść bloka buhehe
cyce 89-90cm
talia 70-71 cm
na wysokości pępka 80 cm
biodra 88-89
to idę zjeść bloka buhehe
W
wyjatkowaonaa
Gość
No tak tak ale u nich można właśnie robić poprawki w skience
Nie no do klubu raczej nie pójdę , bo już nie wypada
edit. A sukienka którą wam pokazałam to jest ta którami się podoba- nie wiem jak będę w niej wyglądać. Porzymierzam i się okaże w czym będe wyglądać dobrze. Na zdjęciach może wyglądać bosko ale np na mnie juz nie halllo
edit. A sukienka którą wam pokazałam to jest ta którami się podoba- nie wiem jak będę w niej wyglądać. Porzymierzam i się okaże w czym będe wyglądać dobrze. Na zdjęciach może wyglądać bosko ale np na mnie juz nie halllo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Mnie się podoba ta czarnaSuknie wieczorowe - CATERINNE - na miarę, kolory (1160673896) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podoba Wam się ta różowa sukienka(na wesele szukam).
Interesuja mnie sukienki wyłacznie z tylko jednego salonu własnie z tego co jest ta suknia.
Prosze o opinie , bo czas ucieka a ja nadal bez kiecki

C
Cleo1981
Gość
No tak tak ale u nich można właśnie robić poprawki w skience![]()
Nie no do klubu raczej nie pójdę , bo już nie wypada![]()
a dlaczego? tak staro się czujesz ?czy że już matką jesteś?
hehe ja już mam w planach za rok bibe w klubie na 30-tkę

mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
DLACZEGO?????...
...

W
wyjatkowaonaa
Gość
No właśnie moje miasteczko to jest małe i każdy się zna ;/
Nie idę właśnie bo niewypada ze względu na to ,że jestem mamą. A mój B to już w ogóle zawsze był anty (woli domówki).
Nie idę właśnie bo niewypada ze względu na to ,że jestem mamą. A mój B to już w ogóle zawsze był anty (woli domówki).
reklama
C
Cleo1981
Gość
No właśnie moje miasteczko to jest małe i każdy się zna ;/
Podziwiam

Podziel się: