reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

Wyjątkowa Ty i tak jesteś niezła laska jak widziałam po zdjęciach :) żebyś tylko młodej nie prześcignęła, bo do końca życia się nie odezwie :D
Ja dziś mam dzień dla siebie :) będę się paznokciować

reklama
Wiem, ale wybierajac taka suknie moze sie okazac ze zrobisz wieksza furrore niz Panna Mloda. Moja kolezanka miala taka suknie na swoim slubie-biala oczywiscie. No moze ciut inna ale w tym temacie ;-) Nie wiem czy Ty bys chciala, zeby jakas kobieta na twoim slubie wygladala lepiej niz Ty ?? Oczywiscie to Twoj wybór

Wyjątkowa jak chcesz się polansować to klub jest odpowiednim miejscem albo domowa impra:-Da na slub zbastuj trochę:-Dtylko nie strzelaj focha teraz:-D
a ty masz 156cm?? to ta sukienka co pokazywałaś nie pasuje zdeka na niskie osoby...bo zrobi z Ciebie grubą bezę ;-)

zaraz mi dowali pewnie:-D

wynalazłam centymetr hehe
cyce 89-90cm
talia 70-71 cm
na wysokości pępka 80 cm
biodra 88-89

to idę zjeść bloka buhehe

No tak tak ale u nich można właśnie robić poprawki w skience :)

Nie no do klubu raczej nie pójdę , bo już nie wypada :)

edit. A sukienka którą wam pokazałam to jest ta którami się podoba- nie wiem jak będę w niej wyglądać. Porzymierzam i się okaże w czym będe wyglądać dobrze. Na zdjęciach może wyglądać bosko ale np na mnie juz nie halllo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie moje miasteczko to jest małe i każdy się zna ;/

Nie idę właśnie bo niewypada ze względu na to ,że jestem mamą. A mój B to już w ogóle zawsze był anty (woli domówki).

reklama
No właśnie moje miasteczko to jest małe i każdy się zna ;/

Nie idę właśnie bo niewypada ze względu na to ,że jestem mamą. A mój B to już w ogóle zawsze był anty (woli domówki).

Podziwiam :szok: ja miałam ostatnio zaproszenie do klubu na wieczór panienski kumpeli i gdyby nie to że Igor przechodził katusze związane z ząbkowaniem i to że karmie cycem,to bym poszła ...

Do góry