reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ale dziewczyny, nic trudnego, naprawdę. Ja jak zaczynałam 2 tygodnie temu umiałam jeden najprostszy ścieg w dodatku ostatni raz zrobiłam na szydelku coś na ZPT w podstawówce. Ale YT, google i poszło... idealnie nie jest ale coraz lepiej
martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziewczyny właśnie skończyłam czytać pożyczoną od teścia knigę : Dzienniki kołymskie - Hugo-Bader Jacek za 40,99 zł | empik.com
kawał dobrego reportażu
Kilolek
ślicznosci
kawał dobrego reportażu

Kilolek
ślicznosciUleńka_79
Listopadowa Mamusia
Kilolku slicznie!!!!
kilolek
podwójna listopadowa mama
i ostatnio jest ciezko trafić na dobrą książkę tzn tez nie do końca tak, bo w innych okolicznościach uznalabym je za bardzo dobre tylko teraz jestem taka wrazliwa, ze sama się sobie dziwię. Ciagle ryczę, wszystko mnie przygnębia. No nie moge a ile mozna płytkich ksiażek czytac... Ostatnio nnorma jest, ze wiadomosci w tv doprowadzaja mnie do łez :-(
AniaSm
Fanka BB :)
klilolku cudo
:-) ,normalnie chyba sobie kupię szydełko i włóczkę i zacznę się uczyć robić takie śliczności ;-)
:-) ,normalnie chyba sobie kupię szydełko i włóczkę i zacznę się uczyć robić takie śliczności ;-)reklama
Kikolek - Ty tu nie ściemniaj, że to takie proste,,,;-) jak ktoś ma dryg w palcach to proste , dla innych nie bardzo....
Moja mama też nie była szydełkowa, jak załapała to wydziargała mi śliczną narzutkę na komunię i przestała robić na szydełku
może ją namówię na robienie ponowne? Ją to uspokajało, tak samo jak druty, mnie ponosi przy tych czynnościach...
Moja mama też nie była szydełkowa, jak załapała to wydziargała mi śliczną narzutkę na komunię i przestała robić na szydełku

może ją namówię na robienie ponowne? Ją to uspokajało, tak samo jak druty, mnie ponosi przy tych czynnościach...
Podziel się:
a szydełkować kiedyś potrafiłam, jeszcze mam szydełka w domu, w tym jedno z kości słoniowej;-)