reklama

Czas dla mamy

KILOLKU NIE BEDE ORYGINALNA ALE TO SLICZNE JEST CO ROBISZ!

Robisz to na szydełku? Moze sprobowalabys na drutach? Chyba szybciej idzie niz szydełkowanie a sweterki na zimę i czapeczki mogłabys robic :)

Oj ja pamiętam za czasow szkoły jakie szaliki dziergalam a teraz wszystko zapomnialam :)

reklama
Dziękuję bardzo. Nie przepadam za drutami chociaż umiem na nich zrobić dużo wiecej niz na szydełku.
no jeszcze trochę i za wasza namową sklep dziewiarski otworzę :-D

Ja chciałam dla młodej na chrzest właśnie rzeczy robione na szydełku i były wtedy koszmarnie drogie (jak dla mnie), bo za cały komplet coś około 150 zł (sukieneczka , czapeczka, buciki), ale nie patrzyłam na allegro tylko w sklepie :-)

kilolku, zazdroszcze talentu. na drutach kiedys dziergalam, wiele chyba nie pamietam,ale na szydelku nie umiem wcale :-( piekne sa. moglabys sobie dorobic od czasu do czasu, tak jak bizuteria:tak: na allegro komplet do chrztu tez byl ponad 100zl

kilolku, jakbym byla toba, to by sobie wszystko diergala, oprocz bodziakow i spiochow :) przepiekna.
:tak: :tak::tak:
jeszcze raz zazdroszcze talentu. gdybym miala wiecej czasu to zaczelabym sie sama uczyc, ale z mloda, dzialka i tortai raczej nie wyrobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry