reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

a róznych używam zaleznie od grubości włóczki. Szydełka mają rózne numerki zależnie od firmy. Zwykle na szczęscie mają też napisane w milimetrach do jakiej włózzki sa. Ja kupuję włóczki akrylowe róznej grubości 3mm - 1,5mm. Na włóczce jest napisane. Ja lubie szydełka troche większe niż włóczka teraz robię z włóczki 1,5mm i uzywam do tego szydełka na 2mm.
Wydaje mi się, ze grube masz te szydła ale równie dobrze 16 moze oznaczać, ze do włóczki 1,6mm. Sprawdź czy nie ma w mm.
Mam kilka starych szydełek i nie umiem z nimi dojśc do ladu.

To chyba oznacza mm bo są malutkie i nie takie stare, bo mają jakieś 15 lat. Tylko to jedno o numerze 0 10 jest wielkie:tak: Powoli sobie wszystko przypominam :-)

reklama
Tym razem będzie dla taty.:-)

Zawsze zimą jak temperatura spada do -10 muszę czytać "Zdobywcy białego lądu" bardzo stara książka o eksploracji Antarktydy.
A jak spada do -20 to oglądam "Polowanie na Czerwony Październik"
ja wiem że Was to nie kręci ale ja uwielbiam początkową scenę gdy okręt wychodzi z bazy w Polarnym
i Sam Neill mówi: Para tawriszcz kapiatna
a Sean Connory odpowiada: Para
Właśnie leci z DVD:-)

Wiecie co płakać mi się chcę, taki mały Aniołek, bezbronne dzieciątko, leży zamarźnięte pod stertą gruzu. Tli się tylko we mnie płomyk nadziei, żeby się okazało że Magda już nie żyła, tak bardzo bym chciała to usłyszeć. Wszystko inne jestem w stanie "zrozumieć" :-:)-:)-(

Coraz bardziej mi się wydaje że to był ten sam schemat co zawsze. Dziecko płakało....
Ona wydaje mi się jakoś psychopatycznie.:no:

Coraz bardziej mi się wydaje że to był ten sam schemat co zawsze. Dziecko płakało....
Ona wydaje mi się jakoś psychopatycznie.:no:

Tym bardziej, że ciągle kłamie :-(

Dopiero teraz znalazłam tego mojego posta, a zastanawiałam się gdzie ja go napisałam. Z tego wszystkiego tutaj :shocked2:

Wynik mojego leżenia :-)
P2220092.jpg

reklama
Do góry